John Lasseter on yksi Pixar-animaatiostudion perustajista. Pixarin tuotantoa ovat mm. sellaiset hittielokuvat kuin Toy Story, Nemoa etsimässä ja WALL-E.

Kun Disney osti Pixarin kolmisen vuotta sitten, Lasseter nimitettiin kummankin studion luovaksi johtajaksi. Työssään Lasseter vastaa kaikista luovista ratkaisuista, mutta ei muista juoksevista asioista kuten budjetoinnista tai henkilöstöstä.Hän myös haluaisi itse ohjata työnsä, mutta hänellä ei ole aikaa siihen. Hän ei aio ohjata enää Toy Story 3:sta.

Ward Walrath Kimball on syntynyt 4. maaliskuuta vuonna 1914. Hän oli yhdysvaltalainen animaattori. Hän kuului Disneyn Nine Old Men -ryhmään.

Kimball oli etevä piirtäjä, mutta työskenteli itse mieluummin koomisten hahmojen kuin monimutkaisten ihmishahmojen parissa. Animointi oli Kimballille helppoa, ja hän pyrki jatkuvasti tekemään asiat eri tavoin kuin muut. Kimball on tunnettu myös osuvista karikatyyreistään.

Kimballin luomia klassisia Disney-hahmoja ovat muun muassa Pinokkion Samu Sirkka; Dumbon varikset; Tuhkimon hiiret ja Lucifer-kissa sekä Hullu Hatuntekijä, Irvikissa, Tittelityy ja Tittelitom elokuvasta Liisa Ihmemaassa. Kimball myös animoi kuuluisan musiikkinumeron elokuvassa Kolme Caballeroa.

1950-luvun puolivälissä Kimball siirtyi ohjaajaksi ja oli vastuussa Oscar-palkitusta lyhytanimaatiosta "Toot, Whistle, Plunk and Boom". Kimball sai Oscar-palkinnon myös toisesta lyhytanimaatiosta "It's Tough to Be a Bird" (1969).

Hän kuoli 8. heinäkuuta vuonna 2002 keuhkokuumeeseen Los Angelesissa, Kaliforniassa 88-vuotiaana.

Animaattori Richard "Dick" Lundy (14.08.1907–07.04.1990) loi Walt Disneyn keksimästä ja hahmottelemasta Aku Ankasta animaatio- ja sarjakuvahahmon.

Dick toimi animaattorina kaikkiaan 33 piirretyssä. Näistä ensimmäinen oli ensi-iltansa 18.11.1928 saanut Höyrylaiva Ville (Steamboat Willie) Se oli ensimmäinen piirroselokuva, johon oli lisätty ääni. Lundy loi myös Viisas Kana Kananen -elokuvan.

Oliver Martin "Ollie" Johnston Jr. (s. 31. lokakuuta 1912, Palo Alto, Kalifornia) on animaattori, joka työskenteli Disneyn alaisuudessa vuosina 1935-1978.

Hänen tunnetuimpia töitään on kiistatta elokuvat Pinokkio, Lumikki ja seitsemän kääpiötä sekä Bambi. Hänen viimeinen kokonainen työnsä Disneylle oli Pelastuspartio Bernard ja Bianca vuonna 1977.

Johnston oli yksi Disneyn Nine Old Menistä. Muita "vanhoja miehiä" ovat Les Clark, Frank Thomas, Wolfgang Reitherman, John Lounsbery, Eric Larson, Ward Kimball, Milt Kahl ja Marc Davis.
 
Ollie Johnston kuoli 14. huhtikuuta 2008.
 

Marc Fraser Davis (1913–2000) on yksi tärkeimmistä Walt Disney Productions -animaattoreista ja osa Nine Old Men -animaattoriryhmää. Davisin kuuluisimmat luomukset ovat varmaankin Liisa elokuvasta Liisa ihmemaassa, Tuhkimo Tuhkimossa, Pahatar Prinsessa Ruususessa ja Cruella De Vil elokuvassa 101 dalmatialaista.

Marc Fraser Davis (1913–2000) on yksi tärkeimmistä Walt Disney Productions -animaattoreista ja osa Nine Old Men -animaattoriryhmää. Davisin kuuluisimmat luomukset ovat varmaankin Liisa elokuvasta Liisa ihmemaassa, Tuhkimo Tuhkimossa, Pahatar Prinsessa Ruususessa ja Cruella De Vil elokuvassa 101 dalmatialaista.

Sittemmin Davis siirtyi suunnittelemaan Disneylandin laitteita ja kohteita. Hänen vaimonsa Alice Davis on tehnyt Disneylandin alkuperäiset Pirates of Caribean -asut. Vuonna 1989 Marc Davis sai arvostetun Disney Legend -kunnianosoituksen. Davis menehtyi vuonna 2000, jolloin Aku Ankassa julkaistiin muistoartikkeli mestarin kunniaksi.