Don Rosa!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Onko kellään Donin nimmaria ja ketkä sai sen lahden messuilta.Mä sain sen ja jonotus kesti yhen tunnin.Mun mielestä Don Rosa on paras koska sillä on sarjiksissa paljon yksityiskohtia ja hyvät juonet.Mulla on Kadonneen kirjaston vartijat ja muita lehtiä missä on Donin tekeleitä.En osta nykyajan akkareita paljon koska juoni ei ole enää niin hyvää ja ne on nykyään kalliita.eikä don Rosaa ole enää paljon.Ostan vain yleensä ne missä on Donia.Pliis elkää vastako pieniä lauseita

Sivut

Kommentit (21)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hmmm... Ei ensimmäinen tällainen keskustelu...::)

No, Don Rosasta: Ihan mainio piirtäjä, tosin lähiaikoina tippunut listallani, en tiedä, mistä johtuu... Barks siis kuitenkin monin verroin parempi. Joo, Rosan nimmareita mulla on kai päälle 10, ainakin noin 10. Olin itiksessä hakemassa Rosan nimmaria silloin lokakuun alussa (vai milloin se oli?)... Eli, Rosa-kirjoja löytyy kaikki "normaalit" Rosa-kirjat paitsi tuon Roope Ankan elämö ja teot-kirjan alkuperäispainos... Toki nahkakantiset Rosa-kirjat erikseen... Kirjoista 3 on 1. painoksia, ne ovat: Kymmenen Avataran aarre, Sammon Salaisuus ja Roope Ankan elämä ja Teot 2. Kymmenen Avataran aarteessa ja Sammon Salaisuudessa on Rosan nimmarin lisäksi myös kuva. Niin, siis niissä Rosa-kirjoissa on siis jokaisessa nimmari... Lisäksi on nimmarit kahdella A6-pahvilla.

Sitten vielä tämän vuoden Aku Ankoissa julkaistuista Rosa-tarinoista: Rosa-tarinat ovat kyllä keskivertoa parempaa luettavaa, mutta en kuitenkaan varsinaisesti ilahtunut kummastakaan Rosa-akkarista... Toki tuo ensimäinen oli kiva Barks-sarjan ja 52 sivun ansiostakin...:) No, ehkei tähän väliin ole enempää Rosa-kirjoitettavaa...:):D

Vierailija

En pidä Don Rosasta eikä edes yhdet mun kaverit suostu laittamaan yhtä Akkarin julistetta seinälle kun se on Don Rosan piirtämä!

Vierailija

Näitä keskusteluja on jo liikaa, mutta ihan sama sitten.

Asiaan, elikkä Don Rosa on ihan hyvä piirtäjä, listallani sijalla 3.

Vierailija

Don Rosa on loistava piirtäjä, mutta listoiltani hän on pudonnut aika roimasti. Cavazzano ja Freddy Milton olivat viime kesän puolella Don Rosan Alapuolella, mutta nyt Rosa on alapuolella..

Vierailija

Don on ilmiselvästi paras ankkapiirtäjä. Ainakin minusta. DON ROSA RULEZ!

No anyway, minulla itselläni ei ole paljon Rosan piirtämiä sarjoja mutta vanhatkin ovat HYVIÄ! Rosan paras keksintö oli D.U.C.K omistus. (Dedicated to Unca Carl from Keno) En osaa edes kuvitella miten hänen mielikuvituksensa toimii, mutta tarinat ovat ÄLYTTÖMÄN hyviä. Mistäköhän hän repäisee kaikki tarinansa?

Vierailija

DON ROSA on KING

asioita joiden takia Don Rosa on paras:

yksitiskohdat

seikkailut

ja muutin vaan paras:):(:):(:):(:):(

Vierailija

Pidän Don rosan tarinoissa siitä että hän pystyy yhdistämään toden ja tarinan hienosti. Ainoa Rosaa parempi on Barks.

Vierailija

Don Rosa on paras, mulla on kaikki Rosan kirjat, ja omistan pari nimmaria, yhen hain ite ja se oli sittarissa Jumbossa, puoli tuntia reilut, seisoin punaisella matolla ja ei tarvinu venaa kauaan kun mun vuoro tuli, Rosa kirjoitti omistuskirjoituksen ja tervehti kädestä pitäen ja mainitsi nimeni, Don Rosa naurahti ja vakuutuin että Don Rosa on yhä number one.

Pidän Don Rosan tyylistä, yksityiskohdista, piilotetuista Mikeistä, D.U.C.K. jutuista, ja kaikki kertoo sen että Don Rosa arvostaa Carl Barksia, joka on legenda.

Vierailija

JO€ POIKA $INGAPOR€$TA kirjoitti:Don Rosa on mielestäni toiseksi paras piirtäjä Barksin jälkeen.

Olen samaa mieltä.Don Rosa on kyllä tosi hyvä piirtäjä arvosana 10+.

Vierailija

don rosa on paras ankka piirtäjä sillä hän piirtää kaikki tarinansa mahdollisimman yksityis kohtaisesti ja piilottaa tarinoihinsa jotain pieniä tarinaan kuulumattomia hahmoja kuten joissain tarinoissa on mikki tai D.U.C.K lyhenne

itselläni on "vain" 2 rosan kirjaa mutta hankin enemmän.itse sain viime vuonna lahjaksi rosan kirja itsensä mestarin singerauksella

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat