kannattaako war of world craft ostaa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

?

Kommentit (8)

Vierailija

ei missään nimessä sillä kaverini pelaa sitä ja pelikin maksaa jo päälle 30€ ja puhumattakaan peli korteista.yhden kk pelikortti maksaa jo 25€ ja puolessa vuodessa menee jo päälle 300€!!!!!siis jos pelaat kaiken aikaa

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Onkohan nyt mahdollisesti kyseessä peli nimeltä World of Warcraft?

jotenkin epäilisin niin, vaikkakin topicin otsikon kirjoitusasu on suorastaan järkyttävä o.O

Kyllä WoW on oikeastaan aivan loistava peli. Ja etenkin, kun uusi lisäosa julkaistaan aivan pian. Itsekin olen sitä vähän pelannut, mutta ainoa este sen aktiiviselle pelaamiselle on nimenomaan sen hinta. About 15€ kuussa on kyllä omalle lompakolle ihan liikaa, joten sen puolesta jää minun pelaamiseni.Joskus sitten, kunhan saan liksaa ihan säännöllisesti, niin voisin aivan hyvin aloittaa pelaamisen. On se kuitenkin ylivoimaisesti paras MMORPG, jota olen pelannut tai josta olen edes kuullut.

Vierailija

Rosa4tehwin kirjoitti:Onkohan nyt mahdollisesti kyseessä peli nimeltä World of Warcraft?<br />

jotenkin epäilisin niin, vaikkakin topicin otsikon kirjoitusasu on suorastaan järkyttävä o.O<br />

Kyllä WoW on oikeastaan aivan loistava peli. Ja etenkin, kun uusi lisäosa julkaistaan aivan pian. Itsekin olen sitä vähän pelannut, mutta ainoa este sen aktiiviselle pelaamiselle on nimenomaan sen hinta. About 15&euro; kuussa on kyllä omalle lompakolle ihan liikaa, joten sen puolesta jää minun pelaamiseni.Joskus sitten, kunhan saan liksaa ihan säännöllisesti, niin voisin aivan hyvin aloittaa pelaamisen. On se kuitenkin ylivoimaisesti paras MMORPG, jota olen pelannut tai josta olen edes kuullut.

Kuittaan tuon WoW on melkosen loistava peli..uusi lisäosa kiinnostaa.

Lehdessä näkyi jo mainos..mutta koskahan sen saa.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat