Urheilulaji-äänestys!!

Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tässä topicissa äänestetään siis mielestänne parasta urheilulajia. Eli mikä on ihan yleisesti mielestänne paras. Ja sen lisäksi perustelut miksi juuri kyseinen laji. Perustelujen lisäksi voi myös mainita, että harrastaako kyseistä omasta mielestään parasta lajia.

(Olishan tämän voinut ehkä kysyä Off-Topicissa, mutta kun sinne tulee muihinkin asioihin liittyviä viestejä.)

Täsä vaihtoehtoja, mutta muitakin saa halutessaan äänestää:

a) koripallo

b) gurling

c) jääkiekko

d) sulkapallo

e) lentopallo

f) yleisurheilu (kokonaisuudessaan)

g) jalkapallo

h) tennis

i) salibandy

j) uinti

...jne...

Itse äänestän salibandya. Harrastankin nimittäin sitä ja olen (ainakin) omasta mielestä siinä parempi kuin mitä olen muissa lajeissa. Eli paras urheilulaji?

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Jos yksi laji pitäisi valita niin silloin se paras olisi ehkäpä jalkapallo.

Mutta tykkään myös seurata monia muita lajeja televisiosta tai netistä. Muita huippulajeja jalkapallon lisäksi ovat esimerkiksi amerikkalainen jalkapallo, koripallo, jääkiekko ja baseball.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Kesäurheiluista minä äänestän yleisurheilua ja uintia. Yleisurheilua on kiva katsoa, ja harrastan uintia ja osaan jo hypätä kädet edellä korokkeesta veteen.

Talviurkeilusta kelkkailua ja hiihtoa. Kyllähän kaikki kelkkailusta tykkää? Ja sitten hiihto koska minä tykkään hiihtää.

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Äänestän Formuloita, sillä ne ovat yksinkertaisesti parhaita. Itse en harrasta, sillä se on kovin kallista lystiä. Myös futis, sulkkis, lenttis, juoksu ja yleisurheilulajit ovat oikein mukavia.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Juu, minun ääneni menee yleisurheilulle. Pidän lajista tosi paljon, koska se on todella urheilullista. Lisäksi siis harrastan sitä.

Formulat ei niin urheilullista ole, mutta niitä on kiva (tai siis oli, sillä ei olla mitään kanavapakettia hankittu) katsella TV: stä.

Mutta kokonaisuudessaan pidän liikunnasta ja urheilusta todella paljon. Urheilulajeista luistelu ja jääkiekko on ainoat lajit, joita en kertakaikkiaan siedä. Inhoan luistelua! Uinti on hauskaa, varsinkin kesällä järvessä, kun vesi on lämmintä. Toki uimahallissakin on kiva talvis-aikaan käydä, kun on hiukan kylmä ulkovesissä...=D Ja hiihto on todella kivaa talvella, mielestäni paras talvilaji. On todella tylsää, kun lunta ei nykyään oikein meinaa tulla. Futis on ihan kivaa, koulun liikkatunnilla ja välkillä tulee sitä aina pelattua.

TV: stä katsottavia lajeja, siis sellaisia, mitä on kiva katsoa, on:

- Hiihdot

- Mäkihyppy

- Yleisurheilu

- Formulat

- Uinti

(ja itse asiassa aika monet muutkin, mutta istasta olisi tullut hiukan pitkä)

Niin, parhaat lajit:

Kesälaji: Yleisurheilu

Talvilaji: Hiihto

Vierailija

Minä äänestän yleis-urehilua. Onhan se minusta parasta, harrastankin sitä... ;^) Pöh, mitään perusteluiden tapaista en nyt jaksa listata..

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat