Vain Don Rosan faneille!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mielestäni Don Rosa on mailman paraspiirtäjä, koska hän piirtää niin tarkasti. Omistan kaikki Don Rosan parhaat & Roope ankan elämä ja teot ykkösen & kakkosen.

ELIKKÄ SIIS DON ROSA ON PARAS!!!!

Sivut

Kommentit (92)

Vierailija

ROSA ON PARAS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Rosa on mun mielestä niin hyvä kun sillä on niin tarkka piirrustusjälki ja kirjoitus.Doni ei koskaan sekoile,vaan piirtää tarkkaa jälkeä.Ainoa hänen heikkous on LIIAN tarkka piirrustusjälki.Minä omistan 4 Rosan kovakantista.

Vierailija

Yksi Rosa-fani lisää ilmoittautuu täältäkin. Kirjan kirjoittamat perustelut olivat erittäin kattavat joten en lisää siihen mitään. Itse nautin suuresti Donin Roope-seikkailuista, hän on tuonut hahmoon aivan uutta syvyyttä. (Ja vaikuttanut suuresti siihen, että Roopesta tuli lempihahmoni!) Tuli vaan sääli kun kuulin ettei hän piirrä enää huonontuneen näkönsä vuoksi...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat