Crash Bandicoot-pelit

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä keskustelussa keskustellaan Crash Bandicootista,hahmoista ja peleistä.Ensinkin:Minkä/mitkä Crash-pelin olet ostanut/saanut?Toiseksi:Mikä on mielestäsi paras Crash-peli?

Kommentit (13)

Vierailija

Minä odotan teidän vastauksianne.Tuleeko niitä vai eikö?Minä ainakin vastaan:1:Minulla taitaa olla PS2:lla Crash:The Wrath of Cortex,Crash of the Titans ja Crash Nitro Kart.2:En osaa sanoa,mutta Wrath of Cortex on siinä viimeisellä sijalla...en ole pelannut aikoihin sitä peliä.Crash of the Titans on jaetulla ykkössijalla CNK:n kanssa.Hyvä peli,hyvin vaikeat tasot ja en ole sitäkään pelannut aikoihin...jospa tänä iltana jaksaisin pelata sitä hiukan.CNK on minulla ainoa ehjä peli(koska se CTR on rikkoutunut).Siinä on aika helppoja ratoja,jotka voitan leikiten.Ja Velo on melko helppo vastus...kunhan väistelee niitä pommeja ja sähköpalloja.Mutta vaikeat jutut tulevat vasta niissä uusissa hahmoissa,kun pitää kerätä CNK-merkkejä,joista pääsee Gem Cupeihin,ja kun voittaa Gem Cupin,saa uuden hahmon(olen jo saanut Dingon,Polarin,Zemin ja Zamin).Jokaiseen tiimiin kuuluu myös yksi lisähahmo(Crashille Fake Crash,Cortexille N.Tropy,Nitros Oxidelle Velo ja N.Trancelle Pura).Näitä lisähahmoja saa tekemällä tällaisia temppuja:Fake Crash:Yritä saada 50 turboa Cortexin tiimillä.N.Tropy:Yritä voittaa N.Tropyn haamut Race Time Trialissa.Velo:Yritä saada Crashin tiimille yksi valtikka ja Cortexin tiimille yksi valtikka.Pura:Yritä saada 50 turboa Crashin tiimillä.PlayStation 2:selle nämä ohjeet,jos on joku muu konsoli,yrittäkää tehdä itse.Anteeksi,jos tuli sekavaa tekstiä.

Vierailija

Wou! Suoraan matkittu minun keskustelustani. Ja muuten, minäkin olen Crash-fani! Aiotko ostaa sen uusimman (ei ole Crash of the Titans)? En muista mikä sen uusimman nimi oli, mutta toivon lahjaksi sitä! Minulla on Crash Twinsanity, Crash Wrath of Cortex ja Crash of the Titans.

Vierailija

MOIKKA! Joo crashit on tosi kivoja mulla on niitä tota pleikka ykkösen pelei ne 2 ja 3 ja kakkoselle se crash of the titans mut joululahja listas on se uusin crash mind over mutant=)

Vierailija

.:THUNDER DRAGON:. kirjoitti:MOIKKA! Joo crashit on tosi kivoja mulla on niitä tota pleikka ykkösen pelei ne 2 ja 3 ja kakkoselle se crash of the titans mut joululahja listas on se uusin crash mind over mutant=)

Se on juuri se uusin! Aion pyytää isältä joululahjaksi juuri sitä!

Vierailija

Juu,Mind Over Mutanthan se on.Taitaa olla Crash of the Titans-pelin jatko-osa.Taidan ostaa sen jouluksi.Mikä on paras/kivoin hahmonne Crash-ajopeleistä?Perusteluja,kiitos!

Vierailija

Minulla ei ole tuota Crash Twinsanity-peliä enkä aio hankkia.Missä muka se sinun Crash-keskustelusi on,Aleksi?

Vierailija

Onhan ne ihan kivoja ja itselläni on yksi peli, en vaan muista minkä niminen. En aio kyllä toista hankkia, sillä en ole niin suurta kiinnostusta niihin saanut.

Vierailija

En omista yhtään, koska ne eivät ole mielestäni kovin hyviä. Mutta kaverillani olen pelannut Crash Bashia (jos se nyt noin kirjoitetaan) ja se on mielestäni aika hyvä, vaikka huono siinä olenkin.

Vierailija

Omistan 4 Crashia ne ovat jotain 12 vuotta vanhoja tykkään pelata Crashia erityisen paljon kaikki ovat nuthydockin tekemiä omistan Crash bandicoot warbed 3 ja 2 Crash team racinc Ctrl niminen ja Crash bash suodsittelen niille joilla ei ole Crash peliä niin kantii ostaa kaikki ovat play station yköselle ihme kaikki toimii vielä 14 vuotta vanhassa konsolissa yks parhaimpia play station 1 pelejä samoin se Aku ankka peli kaverilla on se on tullu pelattua niitä ainakin 4 vuotta näihin päiviin asti yksi lempi peleistäni rakastin 6 vuotiaana Crashia mukava kun pystyy pelaamaan 4 pelinä yhtä Crash auto peliä Ehkä ne nuthydockin twekemät ovat parhaita lempi hahmoni on ehdottomasti Crash en tykää Crashin siskosta yhtään siittä Cocosta Ukauka ja Akuaku ovat ihan ok hahmoija toisinkuin Tiny tiikeri tai joku muu.

Vierailija

eillä on neljä Crash Bandicoot peliä. Nyt en ole pelannutkaan pitkään aikaan. No niitten pelien nimet...hmm ainakin yks oli se nitro kart ja sitten se......Crahs of the titans...muitten kahen nimeä en valitettavasti muista....

~von ankka, ja suut makiaks koko suomen kansa!

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat