kuka on vaihtanut oman ankkaprofiilinsa kuvan?(jos on niin kinka monta kertaa?)

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

minä olen vaihtanut kerran kun vaihdoin pingviinin kuvan nykyiseen profiiliini.(minni hiireen)

Sivut

Kommentit (30)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Olen vaihtanut aika useasti, mutta en muista kuinka usein. Aika monesti mulla on ollut Akun kuvat, joskus oli Hupu, joskus Hessu ja viimeksi oli se kissa. Musta vaan on kivaa vaihtaa vaihtelun vuoksi niitä. Mä kyllästyn aika nopeasti johonkin. Nyt tykkään pitää tuota Taikaviitan kuvaa. Ei se oikein sovi mun nimimerkkiin.

Vierailija

No ensiksi mulla oli pulivari,Sitten Milla,sitten taas Pulivari,sitten Aku ja nyt taas Milla.Olen siis vaihtanut ankkaprofiilikuvani neljä kertaa.Tuli ihan muistutuksena tämä aihe,koska aijoin juuri vaihtaa taas profiilikuvani.:):):):):):):):):):):):):):)

Vierailija

Oon vaihtanu kuvan kerran ja se oli Aku joka oli ihan kauhistunut!

nyt mulla on tää kuva jonka näette vasemmalla!

Vierailija

Kaksi kertaa, eka mulla oli sama kuin Temerillä nyt, sitten vaihoin sen hautovaan kotkaan. Sen vaihdoin sitten tuohon vuoheen

<----------

Vierailija

Yhden kerran. Minulla oli kauan kuva jossa oli vihreällä taustalla joku ankkatytöistä. Reilu puoli vuotta sama kuva varmaankin riittää perusteluksi kuvan vaihtamiseen?

Vierailija

Olen vaihtanut niin monta kertaa että en muista.Tämä kuva sopii minulle,mutta aion kuitenkin vuodenvaihteessa vaihtaa tämän kuvan.Nyt menen kuitenkin tekemään isosiskolleni korttia koska hän täyttää vuosia ja sen jälkeen katson telkkaria tai luen akkaria.Heippa hyvät ankistit!

Vierailija

Lukimander kirjoitti:oon vaihtanu nii mont kertaa et en muista enää :D

NII mieki vissii6 (H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)(H)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat