Oletko Simpson-fani?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mahtaisiko tämä kuulua Pulinat-osioon?

Sivut

Kommentit (46)

Vierailija

SIMPSONIT RULETTAAAAA! OLEN SUURI SIMPSON FANI. HALUISIN SAADA ENEMMÄN SIMSON TAVARAA MUT VANHEMMAT EI SUOSTU.=( KOSKA NIIDEN MIELESTÄ SIMPSONIT ON IHAN TYHMÄ OHJELMA! MUT ONNEKS SAAN SILTI KATTOO NIIT MUN PIKKUSISKON KAA. MUT ON MUL SENTÄÄN 7 KAUSI, MATKALLA HOLYWOODIIN, KYNIÄ,VIHKO,VIIVOTIN,ALUSTA, HOUMERIN BARTIN JA LISAN OMAT KIRJAT SEIKKAILUKIMARA,4 FIGUURII, SIMPSONS ROAD RACE PELI, THE SIMPSONS GAME JA SIMPSON MAATUSKA. =) ONHAN NIIT NY AIKA PALJON SIMPSON KAMAA MUT HALUISIN SILTI LISÄÄ. KUN MUL ON VAAN 2 DVD:TÄ. KATON SIMPSONIT AINA KUN VAAN MAHDOLLISTA.(PAITSI JOS ON JAKSO MINKÄ OLEN NÄHNYT AIKAISEMMIN EN VÄLTTÄMÄTTÄ KATSO SITÄ)

SIMPSONIT RULES!

Vierailija

ennen en kattonu niit mut nykyään katon. parhaat on homer bart ja maggie

toivon myös simpsonien kautta lahjaks

Vierailija

Juu taidapa olla. Kun kerran sitä ohjelmaa melkein aina katson ja niitä sarjakuviakin luen. Olen katsonut Simpsoneita 7 vuotiaasta. Minusta on tyhmää, että kun se elokuva tuli niin Simpsoneista tehtiin sellaien lasten piirretty,varmaankin siksi, että se oli piirretty, mutta kun se ei ole mikään pikkulasten piirretty!

Nyt on sitten alettu myydä joillekin 6 vuotiaille jotakin simpsons oheiskrääsää, vaikka ei sen ikäiset älyä sarjan huumorista mitään. Jos nyt sitten osaavat lukea tekstityksetkään.

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Simpsonit tulee heti aku ankan jälkeen!(Ja Futurama simpsonien jälkeen)Minulla on MELKEIN kaikki jaksot tuotantokausilta 1-10. Minulla on kaikki tähänastiset simpson-kirjat. Minä ainakin fanitan simpsoneita!

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat