Sakarin villapaita peli vs Elmerin nahkatakki peli.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kumpi on parempi Sakarin villapaita peli vai Elmerin nahkatakki peli?

Jos ette oo kokeillu niin kokeilkaa!

Omasta mielestäni Sakarin villapaita peli on parempi. :)

Sivut

Kommentit (29)

Vierailija

Sakarin villapaitapeli on parempi. Se on aito ja alkuperäinen, kun taas se Elmerin nahkatakkipeli on vaan turha kopia Sakarin villapaitapelistä.

Vierailija

Njaah, kummatkin on kyllä aika surkeita pelejä. Sakarin ehkä parempi, koska se on alkuperäinen, kaikki muut versiot siitä on matkittuja.

Vierailija

Sakari on aito alkuperäinen,ja sen myötä parempi. On muute myös semmone uus ku miromaromuron lakkapeli. Se on sentää vähän monimutkasempi.

Vierailija

Turha topicci... Tämän olisi voinut laittaa off-topicceihin, mutta kerran kun täällä olenkin niin vastaan, että Sakarin villapaita peli on parempi.

Vierailija

Puuh, pmpas turha keskustelu.... Ja miksi ihmeessä teit tällaisen turhuuden? Tämä topicci ei ole erityisen laaja taikka kertova. Eism. mistä nuita pelejä voi pelata? Kummatkin pelit ovat yhdesti hupaisia, mutta sen jälkeen rasittavia....

Vierailija

Sakarin villapaitapeli on parempi koska Nahkatakkipeli on matkittu Villapaitapelistä. Kannattaa muuten kokeilla Nahkatakkipeli 2. Pelin löytää etsimällä googlesta pelin nimen ja ylin taitaa olla paras vaihtoehto.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat