Mitä harrastat ja miksi

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mitä harrastat molloin ja miksi???

Kommentit (12)

Taikisfani
Seuraa 
Liittynyt2.7.2008

Harrastan koripalloa ja pianonsoittoa. Siksi, että kaksi parasta kaverianikin harrastaa Koripalloa ja haluan oppia soittamaaan pianoa.

Valta vaatii itsehillintää. Valta vaatii arvostelukykyä. Se on voimien mitta ja määrä.
- Xadhum (TK 12/2000)

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Mitäs ihmettä nyt taas!?!?!

Mitös ihmeen järkeä on tehdä uusi topic, kun SAMASTA AIHEESTA ON JO TOPIC JA VIELÄ PULINOIDEN ENSIMMÄISELLÄ SIVULLA!!!! Topiccien teko on taitolaji, tosiaan -.- Kyllä niitä aivoja sää käyttää, kun kerran kaikilla sellaiset kerran on!

Ei näitä topiceja pidä tehdä tusinoittain minkä kerkeää. Jokaisen topicin kuuluisi olla tarkaan mietitty ja huoliteltu.

Ajattelen tässä, että pitäisi tehdä ohjetopic topiccien tekoon, mutta kun sitä ei saa pistettyä pysyväksi aiheeksi, niin mitäpä hyötyä siitäkään olisi... Jotenkin turhaan tuhlaisin aikaani asiaan, mikä ei mene kuin ylempien auktoriteettien kautta perille... Jos niinkään.

Mutta järkeä nyt tähän hommaan!

Vierailija

Rosa4tehwin kirjoitti:Mitäs ihmettä nyt taas!?!?!<br />

Mitös ihmeen järkeä on tehdä uusi topic, kun SAMASTA AIHEESTA ON JO TOPIC JA VIELÄ PULINOIDEN ENSIMMÄISELLÄ SIVULLA!!!! Topiccien teko on taitolaji, tosiaan -.- Kyllä niitä aivoja sää käyttää, kun kerran kaikilla sellaiset kerran on!<br />

Ei näitä topiceja pidä tehdä tusinoittain minkä kerkeää. Jokaisen topicin kuuluisi olla tarkaan mietitty ja huoliteltu.<br />

Ajattelen tässä, että pitäisi tehdä ohjetopic topiccien tekoon, mutta kun sitä ei saa pistettyä pysyväksi aiheeksi, niin mitäpä hyötyä siitäkään olisi... Jotenkin turhaan tuhlaisin aikaani asiaan, mikä ei mene kuin ylempien auktoriteettien kautta perille... Jos niinkään.<br />

Mutta järkeä nyt tähän hommaan!

Aivan!! Olin juuri aikeissa sanoa saman asian. Oikeasti, MIKSI pitää tehdä 100 samaa aihetta?!?! Raivostuttavaa! Ja sitäpaitsi kaikkien harrastukset näkyvät heidän ankkaprofiileissaan!!

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

MillaMagia8 kirjoitti:

Rosa4tehwin kirjoitti:Mitäs ihmettä nyt taas!?!?!&lt;br /&gt;<br />

Mitös ihmeen järkeä on tehdä uusi topic, kun SAMASTA AIHEESTA ON JO TOPIC JA VIELÄ PULINOIDEN ENSIMMÄISELLÄ SIVULLA!!!! Topiccien teko on taitolaji, tosiaan -.- Kyllä niitä aivoja sää käyttää, kun kerran kaikilla sellaiset kerran on!&lt;br /&gt;<br />

Ei näitä topiceja pidä tehdä tusinoittain minkä kerkeää. Jokaisen topicin kuuluisi olla tarkaan mietitty ja huoliteltu.&lt;br /&gt;<br />

Ajattelen tässä, että pitäisi tehdä ohjetopic topiccien tekoon, mutta kun sitä ei saa pistettyä pysyväksi aiheeksi, niin mitäpä hyötyä siitäkään olisi... Jotenkin turhaan tuhlaisin aikaani asiaan, mikä ei mene kuin ylempien auktoriteettien kautta perille... Jos niinkään.&lt;br /&gt;<br />

Mutta järkeä nyt tähän hommaan!

Aivan!! Olin juuri aikeissa sanoa saman asian. Oikeasti, MIKSI pitää tehdä 100 samaa aihetta?!?! Raivostuttavaa! Ja sitäpaitsi kaikkien harrastukset näkyvät heidän ankkaprofiileissaan!!

Olen juuri samaa mieltä teidän kahden kanssa!! Kaikki hyvät topicit hautautuvat, kun toistensa klooni-topicit tulevat eteen!!! Toivottavasti tämäkin topic poistetaan! MIKSI, MIKSI jotkut matkivat toisten topiceja? Lopettakaa tämä!!!

Vierailija

no entä jos hantsus ei huomannu muita? ja iik, on hirveetä?!?!?!?! on seki aika turhaa sanoo ainaki 3 kertaa sama asia... -.-' ja sit, ei kaikki laita profiiliinsa omia harrastuksia... ja mä harrastan salibandyä, koska se on ihanaa<3 ja si mä harrastan laskettelua, en vois elää ilman lunta ja rinteitä<3 ja si mä harrastan höntsäämistä kamujen kaa : D <3 niitäkään ilman mä en vois elää<3 ; D

Vierailija

Eii! Onko teidän pakko kiusata, en ala!

Miksi pitää tehdä kymmeniä topicceja samasta aiheesta, ja missä on kirjoitussääntösi, löytyisikö nekin sieltä pohjattomasta, oliivinvihreästä Ö-mapistani?

Ei ole tarkoitus tehdä samasta aiheesta kymmenittäin topicceja! Siitä tehdään yksi ja selvä topic, sen jälkeen ei uusia tarvitse tehdä!

Tehwin kirjoitti:Ajattelen tässä, että pitäisi tehdä ohjetopic topiccien tekoon, mutta kun sitä ei saa pistettyä pysyväksi aiheeksi, niin mitäpä hyötyä siitäkään olisi... Jotenkin turhaan tuhlaisin aikaani asiaan, mikä ei mene kuin ylempien auktoriteettien kautta perille... Jos niinkään.

Joo, se olisi hyvä, mutta siitä alettaisiin valittaa, että "mitäs se teille kuuluu, mistä topicceja teään ja mistä ei", kun heille yrittää kertoa tosiasian, he loukkaantuvat, alkavat kiroilla. Sitten topic poistettaisiin, ja sen topicin vaivalla tehty aloitus menisi hukkaan.

Itse harrastan kitaransoittoa, karatea ja yleisurheilua. Siksi musiikkia, koska se on mukavaa, ja pidän siitä. Sama syy pätee kaikkii muihinkin.

Vierailija

Niin,tästäkin tietenkin pitää tehdä 10000 aihetta.Hei järki hoi,älä jätä.Verisuonet alkavat jo lähteä päästä.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Looora, mitä väliä? MITÄ VÄLIÄ? Siis pitää olla tietty raja, ja noi hantsuksen kommentit on HIRVEITÄ. No niin, savuamisen sijaan, vastaan. Harrastan tanssia sunnuntaisin ja tiistaisin, se on kiva laji..

Vierailija

hantsus kirjoitti:mitä harrastat molloin ja miksi???

mä harrastan koiria ja muuta mukavaa kuten lukemista. Mitä mieltä ootte

koirista???

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat