Mitä Virustorjuntaohjelmaa käytät?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mä käytän F-Securea.

Sivut

Kommentit (43)

Vierailija

mä en ees tiiä mikä ohjelma meillä on, mä tiiän koneista vaan sen et meillä on hp:N kone, en mä merkkiä tiiä x D

_wonderlust_
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Rosa4tehwin kirjoitti:Joo, eli täällä isän luona oli ennen Norman, mutta käyttöajan sulkeutumisen jälkeen siirryttiin ilmaisvirustorjuntaan. Palomuurina on tässä ZoneAlarm ja Avira AntiVir.

Eilen illalla koneeni Norman sanoi sopimuksensa irti, juurikin tuon käyttöajan umpeutumisen vuoksi. Latasin sitten myöskin tuon Avira AntiVirin, joka lopulta tuli saksaksi. Jes:'D Tosin ylipäätään tuon virustorjuntaohjelman saamisessa kesti kuusi tuntia, eli olen tyytyväinen. Koneeni kun kieltäytyi yhteistyöstä, tallentaen kaikki ladatut tiedostot työpöydälle exe-muodossa, jota Windows ei tunnistanut eikä avannut. Jouduin lataamaan kaiken tarvittavan siskoni läppärillä, siirtämään tikulla omalle koneelleni ja asentamaan ne vasta sitten. Mutta toimihan homma lopulta. Toivottavasti AntiVir oli vaivan arvoinen, etten joudu samaan puuhaan ihan äkkiä uudelleen:')

Vierailija

Aquel Ankka kirjoitti:Mä käytän F-Securea.

Mulla oli ennen F-Secure, mutta tietsikka oli niin hirveen hidas että laitettiin Avira AntiVir.

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

Joo, eli täällä isän luona oli ennen Norman, mutta käyttöajan sulkeutumisen jälkeen siirryttiin ilmaisvirustorjuntaan. Palomuurina on tässä ZoneAlarm ja Avira AntiVir. Ei niistä sen enempää, kun hyvin on pelittänyt.

Mutta, äitin luona toisella koneellani on edelleen Norman, sillä lisenssiä kestää vielä ensi kevääseen. Ikävä kyllä. Norman on oikeasti suoraan sieltä taivaan vastakohdasta. Yksi pikku pirulainen koko softa. Parhaimmillaan Norman esti jossain vaiheessa kokonaan nettipelaamiseni ja piti rukkailla asetuksia vaikka kuinka pitkään, että sain taas portit kuntoon.

Norman on yksinkertaisesti ehkä maailman huonoin palomuuriohjelma. Se, että se sulki verkkopelien portteja on vielä pientä siihen verrattuna, että nyt siinä on joku asetus niin päin mäntyjä, että kun siinä pitää palomuuria aktiivisena, niin Normanipa kaataa koko koneen aivan yllättäen. En ole edes viitsinyt lähteä etsimään, mikä tällä kertaa on vikana, vaan aivan suosiolla hommaan F-Securen lisenssin, kun äiti saa sen töistään ihan ilmaiseksi. Sitten on jo kunnon suojauskin koneella.

Juu, molemmat koneet on Fujitsun pakettikoneita. Kummassakin sattuu olemaan ATI:n näyttis sisällä ja AMD:n prossu. Aika samanlaisia nämä ovat muutenkin sillä erotuksella, että tuo Norman-kone on noin tuplasti tehokkaampi.

Vierailija

Tässä ns. minun koneessani on AVG anti-virus ja meidän kannettavalla on sitten F-secure.

AVG toimii ihan hyvin paitsi että aina joskus se näyttää että: Updater Manager on poissa päältä, mikähän sekin sitten lie niin eipä silti ole tullut viruksia koska sitte se tulee yleensä taas yhtäkkiä päälle tai sen saa laitettua itse. F-secure on muuten hyvä paitsi, että se alkaa jo rassata kun se aina kyselee kaikkea jos tekee jotain.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat