Joulu

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Joulu on tuloillaan ja lunta tupruaa ainakin täällä keski-Suomessa para-aikaan. Tänään laitettiin joulukoristeet ensimmäiset ja huomennahan on ensimmäinen joulukalenterin luukun aika. Kaikki jo varmaan odottaa sitä hetkeä innoissaan, ainakin minä odotan. Täällä voitte kertoa joulustanne. Ei ole mitään tiettyä asiaa mistä pitäisi puhua, mutta jouluum liittyen.

Mutta, jos ei oikein mitään keksi mistä kirjoittaa, niin tässä tällaisia apukysymyksiä: Mitä jouluisia tapoja teillä on? Mikä on lempi joulu herkkunne? Mitä joululahja toiveita sinulla on? Mikä on lempi joululaulusi? Minkälainen joulukalenteri sinulla on, vai onko ollenkaan? Tuleeko teille joulupukkelia? Mitä mieltä olette ylipäänsä joulusta? Mitä lahja ideoita teillä on muille ja mitä itse ostatte perheellenne ja ystäville, vai ostatteko mitään? Kova paketti vai pehmeä? Miten koristelette asuinpaikkanne, esim. onko joulu kuusta? Mikä joulusta on parasta/huonointa? Missä viestät joulusi?

Eiköhän nuilla pääse jo hyvin alkuun ja saa aika hyvänkin viestin. Ja voitte myös kertoa muistakin jouluun liittyvistä asioista tai kysyä joulu ongelmiinne apua toisilta.

Mutta minun puolestani mukavaa joulua kaikille!

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Täällä Lahden tienoilla ei ole yhtään lunta tällä hetkellä. Viikko sitten oli kyllä ihan kovakin pyry, mutta kaikki suli pois. No, mennäänpä itse asiaan. Pidän eniten joulukinkusta. Se on erin omaisen hyvää. Minulla on salmiakkijoulukalenteri, ja akkarin mukana tullut kalenteri. Lahjaksi toivon ainakin jotain kovakantista akkaria. Paras TV-ohjelma jouluna on se lumiukkoelokuva. Se on tullut joka joulu jo ties kuinka kauan.

Hyvää ja iloista joulua kaikille!

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Makekuja kirjoitti:Täällä Etelä-Pohjanmaalla satoi lunta sen verran että sain jo aika ison lumilinnan tehtyä meiän pihan reunaan.Mun joulukuussi notkuu koristeista ja on niitä lahjojakin aika iso läjä paketoituna. Paras jouluherkkuni on kinkku.on mulla neljä joulukalenteria ja luukkukin jokaisesta avattu.

Mäkin asun E-Pohjanmaalla, mutta täällä ainakin kaikki lumet ovat jo sulaneet melkein. Meille joulukuusi laitetaan vasta joskus 20. päivä.

Vierailija

Cetchuppi313 kirjoitti:Täällä Lahden tienoilla ei ole yhtään lunta tällä hetkellä. Viikko sitten oli kyllä ihan kovakin pyry, mutta kaikki suli pois. No, mennäänpä itse asiaan. Pidän eniten joulukinkusta. Se on erin omaisen hyvää. Minulla on salmiakkijoulukalenteri, ja akkarin mukana tullut kalenteri. Lahjaksi toivon ainakin jotain kovakantista akkaria. Paras TV-ohjelma jouluna on se lumiukkoelokuva. Se on tullut joka joulu jo ties kuinka kauan.

Hyvää ja iloista joulua kaikille!

Olen samaa mieltä kuin Cetchuppi313.:D Itselläni on myös salmiakkijoulukalenteri!:D Ootan ihan intopipona huomista(1.12.2008)!:D

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Mitä jouluisia tapoja teillä on? Me mennään hautausmaalle, mistä mennään mummolle syömään ja jakamaan lahjat. Mielestäni herneet on parasta jouluruokaa ;)Toivon suksia joululahjaksi, koska edelliset alkavat käydä liian pieniksi, ja luistimetkin olisi tarpeelliset. Kulkuset sitten osaa olla ihana joululaulu, niinkuin Valkea Joulu, Joululaulu, Joulun rauhaaja lapsuusjoulu, ne on ihania..Minulla ei ole joulukalenteria, olet muuten toinen kolmeen varttiin joka kysyi tuota.. en tarvitse sellaista :) Ja meille ei pukkiakaan tule koska jaamme keskenään ne harvat lahjat.. Mitä mieltä olette ylipäänsä joulusta?Minä en osta mitään, minä piirrän ja maalaan tauluja, teen runoja, tarinoita, kirjan, ompelen koneella.. mitä ikinä keksinkään ;)Ja myös vaatteet on kivoja, pehmeitä paketteja ja sukset ;)Joulukuusi tulee, luulisin, joka työnnetään täyteen roinaa ;) Sit muita koristeita..Vietän jouluni kotona täällä mummolla ja Rovaniemellä äitin luona.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Joulu... Onhan se ihanaa aikaa. Todellakin, huomennahan onkin sitten joulukuun ensimmäinen päivä. Siellä keski-Suomessa siis sataa lunta. Täällä etelässä ei ole lumesta tietoakaan... :(

Joulu on kivaa aikaa. Vietämme sen aina menemällä aattona mummille. Siellä syömme jouluruokaa, jaamme lahjat... Ja avaamme ne! (kivointa ehkäpä...) Syömme kaikkia laatikoita, graavilohta, kinkkua, rosollia, riisipuuroa yms. Toivon joululahjaksi kaikenlaista akkaria, ehkä kameraa ja jotain muutakin. Ja kuusi on meilläkin aina. Koristelemme sen yleensä ihan täyteen koristeita, on sitten hienon näköinen...

On joulu sitten kivaa aikaa! Hyvää joulua ja joulukuuta Hanhihannulle ja muillekin!:D

Vierailija

Täällä on vähäsen lunta, ne sulivat tuossa viimeviikon loppu puolella pois. Minäkin odotan joulua jo aika paljon. Joulukalenterikin on: tuollainen Kinder friends, näyttäisi olevan. Vietämme joulun kotona niinkuin yleensä. Varmaankin käymme kirkon pihalla kun isä puoleni menee taas luultavasti sankarihaudoille seisoskelemaan. En ole vielä ostanut mitään joululahjoja, enkä oikein tiedä mitä ostaisin. Onhan se joulu aina ihanan maagista aikaa jos niin voi sanoa: on ihanaa katsoa esim. H.D. Andersenin satuja ja muita joululasten ohjelmia tv: stä, olla perheen kanssa yhdessä, höpöttää sisaruksille että jouluna pitää olla kiltti kun tontut katsovat : D Ja muutenkin pidän joulusta sellaisten perinteiden ja muiden takia.

Joululahja listallani näytti olevan neljä kovakantista ankka -kirjaa. Ja mitäs muuta... niin, jouluruuista en kovin hirveästi pidä, mutta ainakin porkkanalaatikko on hyvää, graavilohi myös.

Hyvää joulunodotusta kaikille.

Vierailija

Joo, on joulu parasta aikaa vuodesta. Täälläkin on lunta! Ihanaa, mutta ei aina kun kengät kastuu. Mutta pitää käyttää sellasia kenkiä mitkä ei kastu... Hyvää joulukuuta! (siis huomiselle)

Vierailija

Joulu on tosi ihanaa aikaa! Täällä ei enää ole kuin pieniä kasoja sitä lunta ja on koko päivän satanut lunta. Sainkin tänään yllättäen tietää että meillä onkin suklaakalentereja enemmän kuin yksi! Sitten huomenna saa avata jo kaikista kalentereista ensimmäiset luukut.

Hyvää joulua kaikille! T: Pikkurottuska :)

Vierailija

tänään täällä merilapissa Tervolassa on loska keli mutta vielä nuo viimeiset kolme viikkoa oli ehkä kaksikymmentä senttiä lunta ja kymmenen astetta pakkasta no mutta mennäänpä asiaan joulu on kyllä vuojen parasta aikaa mul ei oo vielä yhtään suklaa kalenterii mut aijon ostaa joulu kinkku on ihan tosi hyvää ja no eipä mulla tässä muuta heippa T: samiankka

Vierailija

Juu, joulu on parasta aikaa. Täällä Raumalla lunta ei ole, kaikki suli pois pari päivää sitten. Lahjaks pyysin stereoita, kun noi mun nykyiset on iha ***********. Haribon joulukalenterinkin sain. Joulukoristeita ja valoja ollaan jo laitettu. Joulu ollaan kotona, Joulu- ja Tapaninpäivänä mennään syömään tutuille. Pöydästä löytyy kaikke kinkusta herneisiin. Kuusikin tulee. Pukista en tiedä.

Että semmosta.

Hyvää joulua(ja sen odotusta) vaan kaikille!

Vierailija

eli meidän niin sanottu "jouluperinne" on että minä ja siskoni (sekä kaksi koiraani) menemme metsään ja käymme hakemassa kuusen.tämä tapahtuu joulun aikana noin kolme/kaks kertaa sillä ensinmäisellä kerralla hankimme pihan pataan (pieni kukkapata) yhden pienen kuusen jonka koristelemme sinisillä jouluvaloilla huom!tämä on jo tehty.toinen kerta on että haemme hieman harvemman kuusen jonka annamme hevosellemme jouluna (kyllä meillä on hevonen :)) ja lähellä jouluaattoa haemme koko metsän koreimman kuusen ja viemme tupaan

lempi jouluruokani on kyllä vanha kunnon kinkku ja joulutortut/pikuleivät.

ja kyllä meille lahjojakin kertyy kiitettävästi niin perheen jäseniltä kuin sukulaisiltakin.

harmi että täällä oli paljon lunta vähäaikaa sitten mutta nyt lämpötila on nollassa ja täällä on loska keli ja no vähän lunta siellä täällä ;( no kyllä tänne silti kerkeäää jouluksi lunta tupruttaa.(toivon mukaan)

Vierailija

No on meilläkin jonkinlainen Joulu (ei välttämättä paras mahdollinen) johon kuulunee tietysti kuuset, koristeet, ruuat, pukit, lahjat, tunnelmat sun muut. Onhan minulla tuo kalenterikin (ainakin akkarin mukana tullut ;)). Vai on Keski-Suomessa lunta? Täällä Idässä on kohta kaikki sulanut pois, on ollut niin huonoa keliä viikonlopun ajan :(. Jos en nyt ole kovin ahne tänä vuonna toivoisin "vain" :D muistikorttia, jotain akkariatuotteitta, suklaata! Ei kun kaikille vain hyvää ja rauhaisaa Joulun odotusta!

Vierailija

Lunta, lunta, lunta! Talvea ja Joulua rakastan <3 Juu ja eilen ostin vasta joulukalenterinkin. 8d tällä hetkellä neljä suklaakalenteria. njam. Eilen ostin siis Dumlen christmaskalendarin, vai miten se nyt sanotaankaan (EITARVITSEVASTATA!) Eka joulupäivä. :) Ihanaa!

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat