Kuka tykkää Don Rosasta

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mä ainakin. Se on mun lemmppari

Kommentit (11)

Vierailija

Siru05. Tuo oli epäkohteliasta ja töykeää käytöstä. Kuka jaksaa plärätä ne kaikki läpi! Ja et vastannut kohteliaan kysymykseen!

Pahoittelen Vauhtivaakku577. Minunkin mielestäni Don Rosa on hyvä piirtämään! Hyvä muuten kun saimme uuden käyttäjän, nimittäin sinut!

Tervetuloa Vauhtivaakku577!

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Walt Disney kirjoitti:Siru05. Tuo oli epäkohteliasta ja töykeää käytöstä.

Töykeys oli kyllä ihan asiasta. Jos näitä tehtäisi koko ajan, niin kuin tehdään, foorumi olisi, oikeastaan on, ihan tukossa. Ei siitä tule mitään, kun uusille käyttäjille sanotaan, etä "ei se mitään", kun he tekevät jonkun keskustelun, millainen on ollut jo. Uusilla käyttäjillä ei ole yhtään enempää oikeuksia tehdä turhia keskusteluja. Tämä sääntö pätee kaikilla foorumeilla: "Tarkista ennen, onko kyseinen keskustelu ollut jo, jos selaaminen on hankalaa, haku ei toimi, tai jotain muuta, jätä vaikka koko juttu tekemättä". Kyllä sen viimeistään jostain toisesta keskustelusta huomaa, että sellainen on jo. Mutta osittain on meidän kaikkien oma syy, että näitä tulee koko ajan lisää. Kyseessä on oikeastaan ketjureaktio. Ensiksi tehtiin kauheasti keskusteluja samoista aiheista. Sitten kukaan ei enää jaksanut etsiä sieltä seasta, ja tehtiin taas uusia samanlaisia, ja ruuhka vain pahani jne. Jos ajattelimme parantaa sivujen laatua, myös uusien käyttäjien on oltava siinä mukana, ja ottaa selvää, onko keskustelu jo ollut. Modet kyllä auttaisivat ihmeesti asiaa.:P Mutta kuitenkin, en nyt ala riitelemään, sanoin vain, mitä pitäisi tehdä. Ja tervetuloa minunkin puolestani Vauhtivaakku577. Älä tee tällaista uudelleen.:P

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Walt Disney kirjoitti:Kuka jaksaa plärätä ne kaikki läpi!

Esim. kuka tahansa. Tekijät foorumin ensimmäisellä sivulla on aina lähes poikkeuksetta ainakin yksi Don Rosaa käsittelevä topic.

Oisit voinut laittaa tämän viestin edes Tekijät -foorumille sillä ei tää nyt kauheesti kuulu keräilyihin.(Ei pahalla):):d;) Ja sitten kysymykseen. Don Rosa on tosi hyvä piirtäjä, mutta pidän enemmän Carl Barksista. Rosa on ehkä tokaksi tai kolmanneksi paras piirtäjä sillä tokana on varmaan Vicar.:l

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat