Kenellä on kaikki minitaskarit ja Ankantekijät? tai jompi kumpi näistä.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Moi! haluasin tietää ketkä ovat näiden hyvien taskarien/kirjojen onnellisia omistajia=)

Kommentit (9)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Miksi juuri nuo? Mini-taskarit ja Ankantekijät? Perustelut puuttuvat täysin, ja et itsekään edes kerro, omistatko jompiakumpia noista, vai kentied kumpiakin. Aika turhaa, ja ihan kun näitä ei olisi tarpeeksi, kaikenmaailman "Onko teillä sitä ja tätä"-topiceja. Yksi "Omistamanne Ankkajulkaisut"-topic riittäisi hyvin, eikä näitä tarvitsisi sitten. Omistan kaikki Mini-taskarit, joista paras on Mini-taskari 1: Aku on ykkönen, ja kaikki Ankantekijät, joista paras Ihmissusia ja sudenpentuja.

Vierailija

Ankantekijöistä omistan kaikki muut paitsi Paul Murryn tekemän.Se kun ei ole kaksinen Ankantekijä.

Toisaalta monet tekevät tämänlaisia, jotka ovat kyllä aivan turhia, mutta nyt en jaksa ruveta saarnaamaan mistään, vaikka kuinka ärsyttäisi. Mutta pliis tehkää niinkuin Akuhullu just sanoi.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Turha tehdä jokaisesta eri "Omistatteko tätä ja tätä" jutusta Topiccia.. Voitte kysyä niitä vaikka Offtopicista, tai jostain muusta samankaltaisesta.. ja muuten, miksi et selaa niitä "Ankkaomaisuutesi" tms topicceja sillä etkö sinä halua tietää ketkä nämä kaikki omistavat? Sen huomaa, että olet uusi käyttäjä, mutta se ei juuri tässä asiassa auta.

Kaikille uusille käyttäjille vielä sellainen tietoasia: Lukekaa Tehwinin ohjetopic topiccien tekoon topic, joka löytyy aa nettisivut foorumilta..

Onneksi tänne tulee Modet ensi vuonna niin sitten on turha tehdä tällaista spämmiä KOKOAJAN!!:@

Asiaan, vaikka.. no etteköhän te jo tiedäkin: Omistan kaikki ankantekijät ja kaikki minarit..

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat