Miksi Don Rosa on paras?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minkä takia Don Rosan sarjat on niin suosittuja?

a) Kuvat on hienoja

b) Hyvät tarinat

c) Tarinoissa kerrotaan Roopen seikkailullisesta nuoruudesta

Sivut

Kommentit (22)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Minun mielestäni Don Rosa ei ole paras. Rosan piirrokset ovat liian tarkkoja, eivätkä mielestäni sovi Disney-sarjakuviin. Käisikirjoitukset ovat ihan hyviä, mutta parempiakin on nähty. Lisäksi Rosa kopioi ankkojen asentoja Carl Barksilta. Ja eikös Don Rosasta ole jo ihan tarpeeksi keskusteluja? Tämän olisi voinut ihan yhtä hyvin jättää tekemättä, kuin tehdä. Vielä tuo otsikkokin, ei kaikkien mielestä Don Rosa ole paras. Ja olen varma, että jos katsot "Tekijöiden" ensimmäisen sivun, näet siellä varmaan ainakin 2 Don Rosasta kertovaa topiccia. Miettikää, onko topic tarpeellinen, ennen kuin teette sen.

Vierailija

Kirjoitin hiljattain kouluun aineenkin, joka sivusi tätä aihetta.. Eli, kuten Sann-i sanoi, syyt, miksi Don Rosa on faniensa mielestä paras, on kaikkia. Akuhullu97, Rosa on opetellut itse piirtämään joten sen takia hänen jälkensä on erilaista; kopioimalla oppii hyvin ;)

Vierailija

Vastaan a b ja c.

Don Rosa on todellakin yksi omista lemppari piirtäjistä! Ehkä jopa kaikista paras, ken tietää...

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:Minun mielestäni Don Rosa ei ole paras. Rosan piirrokset ovat liian tarkkoja, eivätkä mielestäni sovi Disney-sarjakuviin. Käisikirjoitukset ovat ihan hyviä, mutta parempiakin on nähty. Lisäksi Rosa kopioi ankkojen asentoja Carl Barksilta. Ja eikös Don Rosasta ole jo ihan tarpeeksi keskusteluja? Tämän olisi voinut ihan yhtä hyvin jättää tekemättä, kuin tehdä. Vielä tuo otsikkokin, ei kaikkien mielestä Don Rosa ole paras. Ja olen varma, että jos katsot "Tekijöiden" ensimmäisen sivun, näet siellä varmaan ainakin 2 Don Rosasta kertovaa topiccia. Miettikää, onko topic tarpeellinen, ennen kuin teette sen.

No siinä olet ihan oikeassa, ettei Rosa ole paras.

Ja myös siinä, että näitä topicceja on jo aivan liikaa.

Miten piirrokset voi olla "liian tarkkoja"? Varsinkin Disneyn tuotannossa. Vertaappa vaikka Rosan ja Disney-animaatioden eläimiä. Yleensä Akkari-piirtäjät tekevät tarinoistaan yksityiskohdattomia ja tylsiä, joita ei ensimmäisen lukukerran jälkeen jaksa lukea kuin vasta kymmenen vuoden jälkeen.

Ja jos piirrät yhtään itse, tiedät ettei mikään asento tyhjästä synny. Sitäpaitsi Rosahan mainitsee monesti kunnioittavansa Barksia, toisin kuin monet muut nykypiirtäjät, jotka eivät Barksin faktoja ota huomioon..

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Itsenikään mielestä Rosa ei ole paras, mutta loistava piirtäjä kumminkin. Hänen tyylinsä on erilaista kuin muilla, paitsi Barksilla hieman samanlainen. Suomalaiset ainakin tykkäävät Rosasta paljon.

Vierailija

Monet oli mun mielest oikeessa, meinaa se on niin hyvä, et kysymyksen vastaus on a,b ja c. KUN SE VAAN ON NIIN PARAS PIIRTÄJÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Sann-i kirjoitti:Mun mielestä ne kaikki(a,b,c,).Mut eniten ehkä se tekee niistä niin hyviä että ne on niin älyttömän yksityiskohtaisesti piirretty,ja tarinoiden juonet on tosi hyviä.

juuri näin! :)

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat