Carl Barks vs Don Rosa

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kumpi on parempi? Mielestäni yhtähyviä.

Sivut

Kommentit (58)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Voi #&%¤%"¤#%! Miten näitä ei osata lopettaa. Keskustelun aloittajalla on varmaan aisteissa vikaa, tai jotakin, koska näistä on jo aika paljon puhuttu. Carl Barks vs. Don Rosa, on kyllä niin yleinen keskustelutyyppi, kun voi olla. Olen lopen kyllästynyt niihin. Juuri näiden takia pidän nyt taukoa hieman, en vain jaksa, kun koko ajan tulee samanlaisia keskusteluja, joita on jo. Miksei YHTEEN voida kirjoittaa kaikkea, vaan tarvitsee heti tehdä uusi samasta aiheesta. Ja keskustelun aloittaja kyllä tietää, ettei näitä toivota, niin kuin senkin, että Barks on parempi. Tämä sai olla viimeinen tällainen, tai posahdan.^^

Vierailija

Kuten muut sanoivat: LIIKAA ON AINA LIIKAA!!. näitä on nyt jo saatu ihastella kyllästymiseen asti.

carl barks on parempi, inhoan rosan piirrosjälkeä ja tarinoita.piste.

Vierailija

Molemmat on ihan hyviä.:D Ehkä Don Rosa, koska hänellä on tarkka piirrosjälki ja tarinoissa ( joissakin ) on myös jännitystä. Mitä te kaikki melskaatte siitä kun näitä on niin monta? (6) Niitä on, tekijä ei välttämättä tiedä "kuinka monta tälläista keskustelua jo on". ;)

Vierailija

Taikisfani kirjoitti:Kumpikin on hyviä, mutta Rosa on parempi! Mitä sinä muuten teet sillä tiedolla arvon Yu-Gi-Oh?! :@

En mitään! Kysyin vain. En tiennyt että näitä on useampi, koska en ylennsä käy "Tekijät" osiossa.

Vierailija

Carl Barks.

Ilman häntä ei olisi tullut Ankkalinnaa, lukuisia hahmoja, ja moni, hyvä piirtäjä ei olisi piirtämässä Aku Ankkaa, mukaanlukien Don Rosa.

Vaikka Don Rosan jälki on äärimmäisen tarkkaa, tarinat hauskoja, hyvin tekaistuja tarinoita, historiantuntemusta ja kaiken päälle paljon yksityiskohtia, ei se millään pärjää Carl Barksin luomuksille.

Vierailija

Molemmat hyvii. Barksilla hyviä ja klassisia tarinoita, Rosalla taas hyviä yksityiskohtia ja yksityiskohtaista kuvaa.En kyllä menis vertailemaan näitä ku molemmat hyvii ja ja Rosahan tekee niitä sen tarinoita Barksin kunniaks, ku onhan niissä se D.U.C.K. -omistuskirjoitus.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat