Tuntuuko joskus siltä että sinulle käy aina samoin kuin akulle?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin tuntuuko joskus että sinulle käy aina samoin kuin akulle?

Itsestäni tuntuu aina välillä.

Kommentit (8)

Vierailija

joo hyvin usein olen kun aku ankan kaksois olento tässä pari esimerkkiä kerran kun menin ruokapöytään ja minulle oltiin laitottu ruoka vamiiksi niin sitten jotain siinä heiluin ja samassa koko lautanen lensi kaaressa lattialle ja spagettia oli joka kolossa!! kerran myös hukkasin kännykkäni lumihankeen ja kerran hiekkalaatikkoon ja murot minulla on kaatunut vähintään 100 kertaa ;)

Vierailija

Kyllähän se joskus tuppaa käymään koska sain 3-vuotiaana arven otsaani

ja jouduin KAKSille..................

Se ei ollut hauskaa.Voisitteko vastata tähän että olisiko tälläinen teistä hauskaa.........Muutes!Käykää katsomassa sellaista

ankkaprofiilia nimeltä dilana..............................................................

Se on mun siskon ankkisprofiili

Vierailija

No todellakin! Olen erittäin huono onninen, ainakin tapaturmien suhteen; olen onnistunut murtamaan jokaisen varpaani ainakin kerran. Ensimmäinen kerta oli kun hipaisin veljeni kantapäätä ja varvas murtui. Ja onnistuin lomareissulla, TENERIFFALLA, hotellin uima-altaan reunaan HIPAISEMAAN (siis oikeasti vain hipaisemaan, ei edes sattunut) niin varvas murtui.. Ja samalla reissulla sain allergisen reaktion.. Eikun Espanjassa lääkäriin. Ja kepit on tuttu asia.;P Ja kerran onnistuin kompastumaan omiin jalkoihini, ja lyömään pääni lasihyllyn kulmaan. 3 cm pituinen haava päähän ja verta kaikkialla. Eikun lääkäriin liimauttamaan pää..hahhah;D Ja joululomalla pari päivää Joulun jälkeen olin pulkkamäessä ja mursin häntäluuni..-.-' Se oli rassaavaa.. koko joululoma lepoa ja särkyä. En pystynyt tehdä yhtään MITÄÄN. Hädin tuskin edes nukkumaan..;D Siis onnistun telomaan itseni joka tilanteessa, ja niin monesti, etten edes muista kaikkea.. Olen oikea huonononnen kuningatar! Pistäkääpäs paremmaksi. ;P Kerron joskus toiste lisää tapahtumia, kunhan jaksan muistella.

Vierailija

Henna_Duck kirjoitti:No todellakin! Olen erittäin huono onninen, ainakin tapaturmien suhteen; olen onnistunut murtamaan jokaisen varpaani ainakin kerran. Ensimmäinen kerta oli kun hipaisin veljeni kantapäätä ja varvas murtui. Ja onnistuin lomareissulla, TENERIFFALLA, hotellin uima-altaan reunaan HIPAISEMAAN (siis oikeasti vain hipaisemaan, ei edes sattunut) niin varvas murtui.. Ja samalla reissulla sain allergisen reaktion.. Eikun Espanjassa lääkäriin. Ja kepit on tuttu asia.;P Ja kerran onnistuin kompastumaan omiin jalkoihini, ja lyömään pääni lasihyllyn kulmaan. 3 cm pituinen haava päähän ja verta kaikkialla. Eikun lääkäriin liimauttamaan pää..hahhah;D Ja joululomalla pari päivää Joulun jälkeen olin pulkkamäessä ja mursin häntäluuni..-.-' Se oli rassaavaa.. koko joululoma lepoa ja särkyä. En pystynyt tehdä yhtään MITÄÄN. Hädin tuskin edes nukkumaan..;D Siis onnistun telomaan itseni joka tilanteessa, ja niin monesti, etten edes muista kaikkea.. Olen oikea huonononnen kuningatar! Pistäkääpäs paremmaksi. ;P Kerron joskus toiste lisää tapahtumia, kunhan jaksan muistella.

No johan on!

Kyllä, minullekkin on sattunut PALJON vahinkoja.

Vierailija

Joskus kyllä tunnen sen saman kivun minkä aku aika monesti. Viidennen luokan ensimmäisenä päivänä puhkes pyörästä rengas, sitte yks jumppa tunti kierrettiin lenkki ja aurinko paisto suoraan silmiin. Mitäs muutakaan ku suoraan parkkeerattuun rekka-auton lavan kulmaa otsa ja hirvee patti päähän :D:D Sitte sen saman vuoden talvena kaaduin luistelussa ja mulla rupes sattuun oikeeseen käsivarteen kauheena. ei se ollu murtunu mutta siihen piti laittaa tuki side (pahvinen läpyskä joka laitetaan käteen ja sidettä päälle). Sitte yks tiista mun piti mennä röntgeniin kattoon että oliko se murtunu vai ei, ja samana päivänä menin koulussa yhtä mäkeä alas ja mursin mun vasemman käden. se meni vinoon ja siihen laitettiin kipsi. Sitte se oli ajan mittaan menny niin vinoon että mulle aiottiin tehä leikkaus ja sinne oltais laitettu sellanen rautalanka että se pysyy suorassa. Mutta ei sitä sitte laitettukkaan, mutta se päätettiin vasta sitte ku mut oli jo nukutettu ja kaikki, eli kesken leikkauksen. Että kyllä välillä tää tuuri reistailee :D:D

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat