Oletteko olleet aina tyytyväisiä aku ankka-lehden tarinoihin?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Oletteko olleet aina tyytyväisiä aku ankka-lehden tarinoihin? Minä en ole esim. se numero joka ilmestyi mm-jalkapallo kaudella, oli täynnä pelkkiä jalkapallotarinoita! Ymmärrän, että mm-kisojen aikana tulee kanteen jalkapallo aku ja muutama jalkapallo tarina mutta koko lehti täynnä pelkää jalkapalloa, minä näet inhoan jalkapalloa. Jos ette pidä keskustelusta antakaa sen hautautua hautaansa.

Kommentit (11)

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En ihan aina, joskus on vähän kehnonpuoleisia tarinoita. Esimerkiksi viime viikon lehdessä oli se Mikki-tarina "Kengurumeininkiä" vai mikä se oli. Se oli aika tylsä. Mutta yleensä on ollut ihan ok tarinoita. Taso on kyllä laskenut 90-luvun tasosta huomattavasti. Välillä on kyllä hyvienäkin piirtäjien tarinoita lohduttamassa.

Vierailija

Aina en ole ollut tyytyväinen en aina edes sarjoissa pidäkaikista hahmoista, mutta hyviä tarinoita on kuitenkin paljon,,,joskus tarinat ovat olleet ennalta arvattavia,tylsiä tai ei muuten minun juttuja ja joskus on liikaa toistoa..ja jalkapallo kautenakin vähän liikaa jalkapalloa, joskus tarinat voisivat myös olla enemmän todenpuoleisia:DD

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Itse tykkään oikein paljon kun on urheilutarinoita, mutta itseäni ei kiinnostanut ainakaan Mika Waltari-erikoisnumero, koska en tykkää kirjallisuudesta ollenkaan. Viimeaikojen numeroihin olen pettynyt, koska on liian vähän joulutarinoita.

Vierailija

OOn ollu tosi tyytyväinen,monet on ollu kivoja mutta on ollu myös pettymyksiä...toi esimerkki minkä sä annoit niin oon siinä samaa mieltä.....ett ois jalkapallo kaudellakin kiva lukea vaikka Roopen seikkailuista...

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

On ollut välillä pettymyksiä. Tämä tämän viikkoinen oli yksi niistä, koska oisin odottanut enemmän joulutarinoita ja tässä oli vain johtosarja jouluinen.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

djlordi kirjoitti:Itse tykkään oikein paljon kun on urheilutarinoita, mutta itseäni ei kiinnostanut ainakaan Mika Waltari-erikoisnumero, koska en tykkää kirjallisuudesta ollenkaan. Viimeaikojen numeroihin olen pettynyt, koska on liian vähän joulutarinoita.

Aivan niin! Eilen kuin luin viikon aku ankkaa niin paiskasin sen akkar kasaan ja etsin vanhoja jouluparaateja, niissä ainakin tulee hyvä joulumieli:)

Vierailija

Olen ollut tyytyväinen Aku Ankka-lehden tarinoihin. Paitsi vanhemmat Aku Ankat ovat olleet ehkä pikkaisen parempia.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat