Keräiletkö "Aku Ankan Aikakoneita", "iines-pokkareita, "Jumboja" tai muita semmoisia?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Itse en keräile. Aika turhia semmoset on. Nykyään ilmestyy satoja julkaisuja vuodessa. Jos joku ostaisi ne kaikki, niin menettäisi mahtipontisen omaisuuden.

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Kyllä sitä tulee usein ostettua kaikkea ankkalinnaan liittyviä julkaisuja, mutta enemmänkin ostelen summittaisesti Aku ankkoja ja AA-taskareita.

Vierailija

En varsinaisesti keräile muita Ankka-julkaisuja kuin taskukirjoja ja Roope-setiä,mutta välillä ostan jonkun Aikakoneen tai jotain,mikäli rahaa riittää.

Touhula
Seuraa 
Liittynyt25.8.2008

Touhula kirjoitti:En kerää... Ostin uusimman aikakoneen ja aion ostaa kokeeksi tuon jumbo 15 piakkoin.

Olen kirjoittanut ylläolevan tekstin 19.12. Ostin tuon Jumbo 15 ja aion ryhtyä keräämään Jumboja. Aikakoneita ja Iinespokkareita tms. en kerää.

Vierailija

Ankkarock kirjoitti:Keräilen kaikkia Aku Ankka-Julkaisuja, ja kaikki rahatkin menevät aina ainoastaan aku ankkoihin eli..

Minulla on aika sama. Paljon rahaa kuluu Aku Ankkoihin, ja kerään melkein kaikkea, joka liitty Aku Ankkaan. Noita Iines lehtiä minulla ei ole yhtään, mutta minulla on kaikki Aku Ankan aikakoneet ja melkein kaikki Jumbot. :^)

Vierailija

En kerää tuollaista "sälää", sillä tavan taskarit ja akkarit riittävät minulle. Joskus on tullut myös Roope-Setä ostettua, mutta harvemmin.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat