Onko Don Rosan. Sukupuu Hyvä?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mun mielestä se on hyvä

Sivut

Kommentit (31)

Vierailija

On se hyvä. "Hiidenkirnu"lle sanon että se Taavi on jätetty pois jonkun toimittajan kai Byron Ericksonin takia. Itse Rosa olisi halunnut tämän sinne lisätä.

Vierailija

Ankkarock kirjoitti:Oli hyvä kun Rosa sen teki. Näin tietää suurimman osan Ankkojen Perheestä, tosin muutama Ankan Perheen jäsen on jätetty pois, kuten Touho Ankka, Into Ankka, Augustus Ankka, Jne..<br />

Kaikkia sivuhahmoja nyt ei tarvi siihen tunkea, mutta ei nekään olisi pahitteeksi.

Kyllä siinä on Touho Ankka...

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Hyvä kun teki. Pysyy ajan tasalla mitä sukua kukin on kenellekkin. Kyllähän sieltä Touho Ankka löytyy hänhän on Unto Ankan ja Aino Ankan poika eli Akun serkku, mutta muita tosiaan noista ei löydy. Olisin kaivannut tuonne vielä Taavi Ankan, joka on siis Matilda MacAnkan vaimo, mutta Rosahan ei saannut häntä laittaa, koska Tanskalainen kustantamohan ei antanut lupaa.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Oli hyvä kun Rosa sen teki. Näin tietää suurimman osan Ankkojen Perheestä, tosin muutama Ankan Perheen jäsen on jätetty pois, kuten Touho Ankka, Into Ankka, Augustus Ankka, Jne..

Kaikkia sivuhahmoja nyt ei tarvi siihen tunkea, mutta ei nekään olisi pahitteeksi.

Vierailija

Musta on ihan käypä.. Tosin en oo viel tavannu toisia sukupuita vertailukohteeksi, mutta on sukupuu taattua Rosaa..

Vierailija

"Hiidenkirnu" kirjoitti:Hyvä kun teki. Pysyy ajan tasalla mitä sukua kukin on kenellekkin. Kyllähän sieltä Touho Ankka löytyy hänhän on Unto Ankan ja Aino Ankan poika eli Akun serkku, mutta muita tosiaan noista ei löydy. Olisin kaivannut tuonne vielä Taavi Ankan, joka on siis Matilda MacAnkan vaimo, mutta Rosahan ei saannut häntä laittaa, koska Tanskalainen kustantamohan ei antanut lupaa.

No ei varmaan Taavi ole Matildan VAIMO...Eikä muuten varmasti mieskään. Vai onko?! En ihan tosi tienny tuota. Matilda on siis naimisissa?

Juu, tosi paljon pidin, MacAnkkojen suku oli kiva kaivella läpi, samoin muidenkin...Skottiankat vaan on niin kivoja. :)

Vierailija

Lainaus:
RE:RE:Onko Don Rosan. Sukupuu Hyvä?

Vierailija - 29.03.09 05:42 (ID 293814) Minulla ei valitettavasti ole sitä mutta aion habkkia sen.


Sen löytää kyllä netistä kun kirjoittaa kuukkeliin (Googleen) hakusanan "aku ankka lukujärjestys" siellä hakutuloksisssa pitäs olla infoalue niminen linkki me sinne niin siellä on kaikki aku ankka lehden mukana tulleet sarjakuvat yms. sieltä löytyy myös se sukupuu.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat