Don Rosan klassikko Auringon Poika

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Se on loistava sarja.Piirros on huolellista ja juoni sujuvaa.

Lisämausteena siinä on myös Donin kätkettyjä vitsejä jotka ovat nokkelia.Kaiken kaikkiaan paljon parempi sarja kuin jokin Musta Ritari tai 7 Avatarta.

Kommentit (9)

Vierailija

zzapp kirjoitti:Se on loistava sarja.Piirros on huolellista ja juoni sujuvaa.<br />

Lisämausteena siinä on myös Donin kätkettyjä vitsejä jotka ovat nokkelia.Kaiken kaikkiaan paljon parempi sarja kuin jokin Musta Ritari tai 7 Avatarta.

Samaa mieltä zzapp

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tästä on ehkä jo aihe ollut, mutta kun en varma ole, nini kyllä voisin tuon tarinan arvostellakin.

Oli hyvä, kun Auringon poika julkaistiin tänä vuonna Aku Ankka-lehdessä. Mielestäni se on Rosan viiden parhaimman tarinan joukossa. Rosan hyvät tarinat eivät ole jaottuneet yhteen aikakauteen, sen näkee siitä, että sekä jotkut uudet, ja vanhat tarinat ovat todella hyviä. Tässä tarinassa juoni on mainio, ja melkein Rosan paras koko urallaan. Piirrokset olivat tuossa parempia, kuin nyttemin. Piirrokset olivat vielä sopivan "ei-tarkkoja", nykyään melkein liian tarkkoja.

Vierailija

Auringon Poikahan on Rosan ensimmäinen Aku Ankka tarina vaikka ensimmäisenä Rosalta suomessa ilmestyi Jos Metsään Haluat Mennä Nyt. Piirrosjäljestä huomaa selkeästi että kyseessä on Rosa, mutta piirrokset eivät ole yhtä selkeitä vaan hieman suttuisempia. Kuitenkin erittäin selkeä tarina jota on helppo lukea. Kuten Rosalta yleensä, historialliset faktat ovat täyttä asiaa.

Vierailija

Oli se ihan hyvä, mutta ei minusta Rosan parhaimpia. Musta Ritari ja muut ovat parempia. En nyt paljon muista siitä, muuta kuin että se oli se seikkailu siellä... jossakin. Mutta piirrostyyli oli tässä tarinassa hyvä tai ihan hyvä.

Vierailija

Kaikki Rosan tarinat ovat hyviä minun mielestä. Tuo Auringon poika on todella hyvä Rosan näyte siitä, että hän on loistava piirtäjä. Oli todella mukavaa huomata, että Akkarissa oli Rosan Auringon poika tarina. Se on aivan mahtava Rosan tarina!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

sehän on Don Rosan eka tarina ja mä tykkäsin siitä enemmän kuin mistään muusta tarinasta(siis kaikista akkarin tarinoista).

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat