Juhlat

Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Eli... tänne voi laittaa juttua synttäreistä, vapusta, ystävänpäivästä, itsenäisyyspäivästä, juhannuksesta, joulusta, pääsiäisestä, halloweenista..jne..jne... Ettei tulisi lisää turhia keskusteluja "kuka tekee kortin ystävän päivänä" tai "mun mummo täyttää 80". Eli tänne kaikenmaailman juhlat, nuo esimerkit oli näitä suurimpia, toki voi olla muitakin!

Sitten voi kertoa omista synttäreistä, miten viettää jotain juhlaa, tekeekö kortteja..jne..jne.. niistä on varmasti paljon kerrottavaa.

Itselläni on kiire, joten kerron omia juttuja myöhemmin, tsau!

Kommentit (2)

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Jaa, että tämmöinen juhlia käsittelevä topic se sitten löytyy. No hyvä niin, eipähän tarvitse/tarvinnut tehdä uutta topiccia juhannuksesta.

Eli kaipailin nyt tällaista topiccia juuri, missä voi keskustella rauhassa eri juhlista. Nythän on tulossa jo ensi viikon lopulla juhannus, joten tämä on jo nyt ja ensi viikolla vielä ajankohtaisempi topic.

Omasta juhannuksen viettämisestä vielä tässä vähän. Tänä vuonna olemme todennäköisesti ihan vain kotona juhannuksen, mitä nyt isovanhemmillani käymme. Viime vuonna olimme mökillä. Mutta sitten takaisin tähän vuoteen. Juhannus-perinteisiimme kuuluu tietysti perinteiset grillaaminen ja saunominen, joka tietysti voi mennä yöhön asti. ;) Sen lisäksi heitämme ainakin tikkaa. Siinä olin minäkin ennen jopa hyvä, mutta nyt sitten on tasoni tikanheitossa romahtaen pudonnut. Yli 20:n heitot ovat nykyään jopa poikkeuksia, kun ne ennen olivat minulle ihan arkipäivää.

Mutta miten te muut vietätte juhannusta? Sekin olisi mielenkiintoista tietää.

Laitan tähän seuraavaksi pienen juhannus-gallupin:

-Kuinka monella on tapana mökkeillä juhannuksena joka vuosi? Vastata pitää siis, että onko tapana vai ei.

Oma vastaus: Ei ole.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat