Mitä mieltä olette Don Rosan Andien kutsu tarinasta?

Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Otsikko kertonee kaiken... Mun mielestä se on tosi hyvä tarina , piirustukset ja käsikirjoitus onnistui mun mielestä tosi hyvin. (sori jos tästä on jo aihe, en löytäny ainakaan)

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Kommentit (11)

Vierailija

Jostain syystä EN ole lukenut tätä sarjaa tai en muista juonesta mitään. Missähän tämä sarjakuva on julkaistu kun en millään muista lukeneeni. Todella outoa......? :I

Vierailija

Kelvollinen jatko-osa Barksin Kulmikkaille munille, joka on parempi tarina kuin Andien kutsu. Ei ehkä ihan Don rosaa parhaimmillaan, mutta silti luettavaa materiaalia. 8+

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Kyseinen tarina löytyy jatko tarinana Aku Ankan lehdessä numeroos 17-20/1990 ja se löytyy myös kirjassa Temppeli herrojen kätkety kruunu - ja muita Don Rosan parhaita. Tovottavasti sinulta löytyy jompikumpi näistä koska se tarina on tosi hyvä.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Mirkku kirjoitti:

Akuhullu97 kirjoitti:<br />

Tulee vain mieleen, että Rosalta olisi ideat loppu, kun tekee jatko-osia toisten tarinoihin. Noh, ehkä kyse on vain siitä, että Rosa haluaa viihdyttää lukijoita tekemällä mainiosta tarinasta hyvän jatko-osan.

Omasta mielestäni jatko-osat ovat ihan kivoja. Jos Roope tutustuu johonkin paikkaan, onhan todennäköistä, että hän palaa sinne uudestaankin, jos hän on tehnyt vaikkapa hyvin onnistuneita sopimuksia. Olisi vähän tyhmää, jos asiat aina vain jäisivät niin, että Roopella olisi liikkeitä ja tiloja sun muuta joka puolella maailmaa, mutta kuitenkaan hän ei niitä ikinä tarkistaisi.<br />

Itse tarina: En ole lukenut Kulmikkaita munia, mutta kuitenkin jatko-osaan pääsi melko hyvin mukaan. Varmasti tarina olisi tuntunut vielä hienommalta, jos sen "alkuperäisen" olisi lukenut. Joka tapauksessa sarja saa nauramaan, pidän varsinkin kohdasta, jossa Roope yhtyy Piin lauluun :-).<br />

Stten lopuksi pientä vihjettä otsikkoon: Pelkkä Andien kutsu olisi riittänyt, tämähän on osiossa 'sarjat', ja aloitusviestissä olisi voinut kertoa loput.

Oon sun kans samaa mieltä. Oli vaan hyvä että Rosa teki siitä jatko-osan.:)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

En kyllä tiedä, voi tästä aihe olla, mutta käyttäjien vika, kun näitä keskusteluita on niin paljon, eikä niitä löydä.

Andien Kutsu, jatko-osa Barksin tarinasta Kulmikkaat munat, on yksi Rosan hyvistä tarinoista. Tulee vain mieleen, että Rosalta olisi ideat loppu, kun tekee jatko-osia toisten tarinoihin. Noh, ehkä kyse on vain siitä, että Rosa haluaa viihdyttää lukijoita tekemällä mainiosta tarinasta hyvän jatko-osan. Tarinan piirrokset ovat tavallista Rosaa, hän on niitä piirtäjiä, joiden piirrostyyli ei vaihtele tarinoissa. Siitä ei enempää sanottavaa. Käsikirjoitus sopiva, seikkailumainen, vähän jää puuttumaan. Jotenkin vain juoni tultui hieman kopioidulta jostakin Rosan toidesta tarinasta, eikä lukuelämys ollut täydellinen. Mielestäni itse Kulmikkaat Munat on parempi tarina, kuin tämä Rosan jatko-osa siihen. Arvosana: 8½.

Vierailija

Akuhullu97 kirjoitti:

Tulee vain mieleen, että Rosalta olisi ideat loppu, kun tekee jatko-osia toisten tarinoihin. Noh, ehkä kyse on vain siitä, että Rosa haluaa viihdyttää lukijoita tekemällä mainiosta tarinasta hyvän jatko-osan.

Omasta mielestäni jatko-osat ovat ihan kivoja. Jos Roope tutustuu johonkin paikkaan, onhan todennäköistä, että hän palaa sinne uudestaankin, jos hän on tehnyt vaikkapa hyvin onnistuneita sopimuksia. Olisi vähän tyhmää, jos asiat aina vain jäisivät niin, että Roopella olisi liikkeitä ja tiloja sun muuta joka puolella maailmaa, mutta kuitenkaan hän ei niitä ikinä tarkistaisi.

Itse tarina: En ole lukenut Kulmikkaita munia, mutta kuitenkin jatko-osaan pääsi melko hyvin mukaan. Varmasti tarina olisi tuntunut vielä hienommalta, jos sen "alkuperäisen" olisi lukenut. Joka tapauksessa sarja saa nauramaan, pidän varsinkin kohdasta, jossa Roope yhtyy Piin lauluun :-).

Stten lopuksi pientä vihjettä otsikkoon: Pelkkä Andien kutsu olisi riittänyt, tämähän on osiossa 'sarjat', ja aloitusviestissä olisi voinut kertoa loput.

Vierailija

Minusta kyseinen sarja on aika tylsä. Voisi sanoa että keskivertoluokkaa. Rosan puhtaaksi piirtämä kuvitus on yksi hänen huonoimmistaan, tässä tarinassa. Voisin antaa numeroksi kasin.

Vierailija

Akuhullu 97 pakko vähän kommentoida nyt. Don Rosa on tehny monesta Barksin jaksosta jatkoa. Yksi lisä esimerkki on Kolumbuksen Kadonneet Kartat. Kyse ei ole siitä, että Rosalta olisi ideat lopussa, vaan siitä, että Don Rosa pitää Barksia Aku Ankan luojana ja perustaa omat tarinansa niihin faktoihin, jotka Barks on luonut. Ja koska hän pitää Barksia esikuvanaan, jo se on yksi syy miksi tehdä jatko-osia Barksin jaksoista. Tietenkin omissa tarinoissaan Rosa on ottanut huomioon pienimmätkin yksityiskohtdat mitä Barks on alunperin tehnyt.

Ja syy siihen, että piirrostyyli on erilainen ja juoni ei ole tyypillistä Rosaa on se, että tarina on Rosan Aku Ankka uran alusta. Andien Kutsu tarinan jälkeen Rosan piirrostyyli on kehittynyt kaiken aikaa.

Tarina on erittäin hyvä ja jatkuu luontevasti siitä, mihin Barks aikoinaan oman tarinansa jätti. Loistava tarina.

Vierailija

Todella hyvä Rosan tarina. Hyvä jatko-osa Barksin Kulmikkaille munille. Olen lukenut Andien kutsun monta kertaa. Minun mielestä kaikki Rosan tarinat ovat niin hyviä, että en osaa laittaa niitä järjestykseen. Annan sille arvosanaksi 9½.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat