DS vs PSP

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

DS on paljon parempi.

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

kirjotin tän psp llä...

nintendo ds;

+advance pelit yhteensopivuus,tarkka näyttö,hyvä mikki,paljon pelejä, paljon värejä.

-kosketusnäyttöön tulee pakosti jälkiä ja kuoppia,ei istu käteen,asetusvalikosta poistumiseen tarvitse sammuttaa laite,liika sammuttelu vähentää vähän akunkestoa,advancen pelien reunaan tulee kummat mustat palkit,advancen pelien värit joskus erilaiset (esim tietty punainen on oranssi)ylänäytössä pelattuna,kuori menee sormenjälkiin,nettiä varten joutuu ostamaan lisäpalikan.

psp kohta...

Vierailija

Nintendo Ds on todistetusti laadukkaampi kuin PSP. En kuitenkaan haukkuisi PSP:tä koska PSP:llä voi käydä netissä ja katsoa elokuvia. Tulossahan on nyt uusi malli DSi, jossa on nettiyhteys sekä 0,2 megapixelin kamera. Kuitenkaan pelilaitteisiin ei kameroita tarvisi koska kamerat on erikseen. Oikeastaa DS ja Psp on yhtä hyviä, kuitenkin menen Ds:n puolelle.

Vierailija

psp arvostelun mokasin niin myöhemmin kirjoitan tietokoneella uudestaan tästä viihde/peli/medialaitteesta. ja sanon että mikä toiselta puuttuu niin toisella on.

Af1
Seuraa 
Liittynyt11.5.2008

Ei voi sanoa.. pelaan molemilla yhtä paljon. (Anteeksi lyhyt viesti, noo, pulinoista ei kasva viestimäärä, ON KIIRE VALITTAA RUOTSIN SIVUILLA..hmph..)

Vierailija

En tiedä mikä on "PSP" mutta mul on nintendo DS ja se on kyl niin hyvä että uskon että se on pal parempi mitä PSP vaikka en ole ees vilaukselta nähny sitä! mul on DS liteen kolme loisto-peliä.:):) DS liten voikin ottaa mukavasti matkallekin, mutta mikäs minä olen siitä teille kertomaan.

Vierailija

DS:llä on todistettavasti laadukkaampi pelivalikoima, joten pelaajana sanoisin kyseistä konsolia paremmaksi. PSP:lle on myös pari loistavaa peliä, mutta vaikka se omaakin teknisesti enemmän lisäominaisuuksia, DS on pelaajan valinta.

Vierailija

Nonii vihdoinkin psp arvostelu tällä kertaa tietokoneella:

sony playstation portable (psp):

++LCD näyttö,näytön kirkkautta voi säätää vaikka kesken pelin,istuu käteen,koneen vain yksi ohjaus tatti/sauva on tarkka,hyvä graffa,hyvät äänet,media(mp3,videot,kuvat,leffat,pelit),valikoista saa persoonallisia ladattavilla teemoilla ja taustakuvilla,internet yhteys,ps3 yhteensopiva, voi käyttää playstation storea ps3 tunnuksella,pitkä latausjohto, mukana tuleva silkkinen näytönpuhdistus liina,psptä myös päivitetään jatkuvasti.

--akunkesto vähenee vähäsen jos sammuttaa kesken latauksen(myös ds),tarvitsee ostaa jossain vaiheessa uuden muistikortin koska yleensä(riippuu paketista minkä ostaa)muistarista loppuu tila (n.3-5 peliä.ellei ole esim.kuvia),kun selailee netissä niin ei pysty lataamaan samalla ellei katkaise pspn nettiä jollain voi selata ja ladata,mutta joutuu laittamaan netin taas pälle jotta pääsisi toisella sivulle,hitusen vähemmän pelejä,ei suomenkielistä päävalikkoa(vielä).

Eli minun mielestä molemmilla laitteilla on hyvät ja huonot puolet.psp taitaa olla kyllä pelikoneen ohella enemmän viihdelaite. nykyään käyn pspllä netissä suuremmaksi osin kun pelaan,paitsi minulla ei ole kauheasti pelejä sille,DSällekkin vain kaksi omaa peliä koska kone on minun ja 6v siskon yhteinen. molemmista on tulossa paremmat versiot DSi(josta on muuten otettu advancen pelien korttipaikka pois) ja PSP3000.

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: RE:DS vs PSP

musa - 30.07.10 02:45 (ID 599852)

Vastaan DS koska itse en ole edes psp:tä pelannut.

Kannattaa hankkia Psp koska siinä on niin hyvä kuvan laatu ja muuta sellaista mukavaa. Itse ostin eilen tuurista. Samalla ostin tilavimman muistikortin mitä löysin ja vielä LittleBig planet pelin.

Vierailija

Miksi nostit tämän?Tähän vastattiin viimeksi vuonna 2009 ja nyt on 2010 ja vs-topic on olemassa. Ei vastata enää,annetaan hukkua.

Vierailija

psp on parempi koska itelläni on psp ja psp:ssä on vaikka mitä esim.internet, messenger,skype. ja niin edelleen... joten psp on parempi :D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat