Onko sinulla nintendo ds WII ja jos on niin mitkä pelit.

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Minulla on WII-pelejä ainakin 6.

Kommentit (14)

Vierailija

Tapsa kirjotti:

Te, joilla on Nintendo Wii ja Wii Sports, niin mikä on teidän mielestä paras peli siinä Wii Sportsissa? Minun mielestä paras peli siinä on Tennis.

Joo, meillä on myös se Mario kart wii. Ja paras peli Sportis on mun mielest nyrkkeily ja sit mä tykkään myös aika kovasti tästä.. Mikä tää ny on :P...Tää baseball. Mut on ne loputki kyllä hyviä : D....;)

Vierailija

basistin mokoma kirjoitti:

Joo, meillä on myös se Mario kart wii.ootko pelannu sillä netissä?jos oot niin mikä sun nimimerkki on?mun on joni

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Meillä on Nintendo Wii ja Wii Sports, muttei yhtään mitään muita pelejä kuin se Wii Sports, koska me saatiin se joululahjaksi, eikä olla ehditty ostaa siihen muita pelejä.

Vierailija

Kyllähän tuo Wii tuolta löytyy. Wii on kyllä oikeasti aika hauska vekotin, kun siinä on se ''Kapula'' ohjaimena. Ikävä kyllä, pelaaminen on tylsää yksin, ja maksaa ihan hitsin paljon ohjain (Tinkijät 70e ja muut 50-40e Haha) Ja se siinä onkin.

Uusinpana hankintana tuli nyt konsolilleni Guitar Hero III (Legend of rock) Ja sitä ennen taisi tulla Super smash bros brawl. (En ole varma meniköhän oikein O_o) Ja eniten olenkin pelannut nyt parin viikon aikana Zack & Wiki ja loppu osaa en muista (Olen laiska, niin satte itse katsoa. Muahahaa >: D)

Se on sellainen seikkailu/pulmapeli jossa 2-3h menee aika pikaisesti ohi silmien. Siinä saa aivonystyrät liikettä. Ja muita hyviä pulmapelejä ovat (Siis mitä minulla on) Big Brain Academy ja kaikki muut härpäkkeet.

Urheilu peleistä ovat parhaita Fifa 08, nhl 09, Need for speed pro streer ja Joku super mari futis juttu jonka loppuosaa en muista :P. Ja sit ne loput pelit : D. Elikkäs noita pelejä mulla on noin 15-18 En tiedä tarkkaa lukua. JA gh EI OLE VIELÄ TULLU! Murr.....;)

Vierailija

no meillä on ollu wii kohta jo 2vuotta ja meillä on esim.mario kart wii,super mario galaxy(vuoden 2007 paras peli)zack ja wiki wii sports wii play.

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Basistin mokoma kirjoitti: Ikävä kyllä, pelaaminen on tylsää yksin, ja maksaa ihan hitsin paljon ohjain (Tinkijät 70e ja muut 50-40e Haha) Ja se siinä onkin.

Me ostetaan toinen wiiohjain 5 päivän päästä, eli perjantaina. Perjantaina on myös iskän syntymäpäivä. On varmaan kivaa pelata kaksinpeliä siinä...:D Te, joilla on Nintendo Wii ja Wii Sports, niin mikä on teidän mielestä paras peli siinä Wii Sportsissa? Minun mielestä paras peli siinä on Tennis.

Vierailija

Minä saan syntymymäpäivälahjaksi Wiin, ja synttärini ovat aivan pian.

Wiilleni aion ostaa Mario pelejä, ja Wii Playn, Sportin ja ehkä Fitin.

Onneksi saan Wiin!

Wiilla on aika paljon pelejä, vai mitä?

Mutta kun nyt nykyään saan pelata tunnin päivässä, aion vähentää Wiin pelaamis aikaa puoleksitunniksi, koska tasoja pystyy läpäisemään niin nopeasti.

Serkullani on Wii, ja pelaan sitä paljon.

-Akuhullu 99

cxv
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Lainaus:


Topottaja: Tämmän voisi laittaa pelit topiciin.

Olen samaa mieltä ja laitan linkin kohta.

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/12/viestiketju/13833/pelit/sivu/1

Minulta löytyy nämä Wii pelit:

Super Mario Galaxy

Super Mario Galaxy 2

Zack and Wiki Guest For Barbaross treasure

Mari Kart Wii

Metroid Prime 3

Super Smash bros. Brawl

The Legend of Zelda Twilight princess

Star Wars The Clone Wars Lightsaber Duels

New Super Mario Bros. Wii

Ja

Wii Sport

Huikea määrä Wii pelejä vai mitä

Ds pelit:

Mario Kart Ds

New Super Mario Bros.

Metroid Hunter

The Legend of Zelda Phanthom Hourglass

Super Mario 64 Ds

Mario Slam Basket Ball

Muita ei tule mieleen! :D

Foorumin tylsin mies.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat