Carl Barksin kulmikkaat munat-sarjassa ON VIRHE!!!!

Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Virhe on sellainen, että Viimeisen Rotankolon asukkaat eiväthän siedä pyöreitä esineitä muta silti se kompassi, jonka professori Vanhakanta on lahjoittanut ja joka on museossa niin se ON PYÖREÄ.

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Niin aika ihme juttu. Mutta entäs jos ne asukkaat eivät siedä pyöreitä palloja. Kompassihan on pyöreä, mutta sellainen litteä, eli ei niin kuin pallo. Tuo oli vain arvaus, en edes usko että olen oikeassa. Myös Akun paidan napit ovat pyöreitä.

Vierailija

Kompassi tosiaan on pyöreä, mutta jos kompassi olisi ollut neliö, niin tuskin se olisi ollut rohvessori Vanhakannan. Ja olihan rohvessori lahjoittanut sen Viimeisen Rotankolon resitentille.

Ja tuo A-luokan munia, ja myös tuo "Muna 1000 erv.", johtuvat vain painofontista. Sama juttu on ollut varmaan myös alkuperäisessäkin englanninkielisessä sarjassa.

Vierailija

Pöh, ei niiden tarinoiden tarvitse aina olla niin todenmukaisia. Kompassi kuului tarinan juoneen, sillähän Aku ja pojat suunnistivat pois Rotankolosta, joten älkää antako pienten "virheiden" vaivata.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Hyvä luolaankkalauma sentään!

Aku Ankka-Sarjakuva on fiktiivistä ajanvietettä. Kaikkea ei aina tarvi ottaa todesta.. Mutta sanottakoon, että Viimeisen Rotankolon kansa, kunnioittaa professori Vanhakantaa.. tästä syystä he ovat laittaneet tämän pyöreän esineen museoon, laista piittaamatta.

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Rosa on kuitenkin korjannut tämän virheen.

Tarinassa Andien kutsu, Aku muotoilee paitansa keltaisista napeista neliönmuotoiset..

Tätä aihetta on turha pitää enää pystyssä.

Vierailija

Haittaako se että siinä on pieni sellainen ?, en osaa sanoa mikä sen nimi on mutta ei se ole virhe. Kuitenkin se kuuluu tarinan juoneen. Eikä tästä olisi tarvinnut tehdä omaa topicia.

Vierailija

bella balleriina kirjoitti:ja sit se missä lukee A.luokan munia sen oon pitäiis olla neliö oo

Ei se nyt nii tarkkaa oo..

Vierailija

Tästähän ei uutta topiccia olisi tarvinnut tehdä. Mielipiteeni on että Ankkamaailmassa kaikki on mahdollista!

McDuck-fani
Seuraa 
Liittynyt26.10.2008

Touhula kirjoitti:Tätähän on tosiaan ihmetelty. Miksiköhän lie tuon pyöreän kompassin on museoonsa ottanut...<br />

<br />

Mutta olisit voinut laittaa tämän vaikka tuohon keskusteluun "Aku Ankka ja kulmikkaat munat" eikä tehdä kokonaan uutta topicia...!

Enny tiänny että sellanen keskustelu o olemas.

Vierailija

McDuck-fani oletpa sä tarkka!(en tarkoita pahalla)se oli muuten hyvä tarina oota mä otan sen akkarin juu on se totta mä tarkistin

Vierailija

Kurpitssa kirjoitti:Pöh, ei niiden tarinoiden tarvitse aina olla niin todenmukaisia. Kompassi kuului tarinan juoneen, sillähän Aku ja pojat suunnistivat pois Rotankolosta, joten älkää antako pienten "virheiden" vaivata.

Olen täysin samaa mieltä.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat