Mistä voi saada lähes normaalihintaan Mini-taskari ykkösen?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Mistä voi saada lähes normaalihintaan Mini-taskari ykkösen? Olen katsonut Huuto.netistä, mutta siellä on kalliita, enkä ole valmis maksamaan kymppiä yhdestä viiitosen taskarista.

Kommentit (9)

Vierailija

Olen katsonut huuto.netistä ja siellähän niitä on. Ne ovat vain kalliita (Ostin huuto.netistä äskettäin kirjan, jossa on 170. sivua ja se oli halvempi kuin Mini-taskari ykkönen!!!!).

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

On kyllä ihan älytöntä, että Mini-taskari 1:en hinta on noussut niin korkeaksi. Ei se oikeasti ole edes kovin arvokas, tuskin ainkaan. Huutonetissä sitä on nähty myyvän ihan älyttömin hinnoin, joku aika sitten tuossa yksi myytiin hintaan 55,00 e. Itse olen valmis pulittamaan kyseisestä taskukirjasta enintään 5e, ja silloinkin vain eteenpäin kalliimmalla-mielessä. On kyllä kummallista, kun on kyseessäkin vasta hieman yli vuoden vanha tuote, ja hinta on joissakin paikoissa kohonnut yli kymmenkertaiseksi. Oman kappaleeni ostin lähes heti ilmestyttyään lähikaupasta hintaan 4,50e. Sen jälkeen olen nähnyt kyseisen taskarin 2 kertaa divarissa. Kumpikaan ei ole minulle päätynyt sillä; Ensimmäisellä kerralla näin sen hintaan 2,50e Keräilyliike Kulku-Katin pojassa, mutten silloin (tyhmä olin), sitten ostanut sitä, vaan puuttuvia taskareita, ja olihan se seuraavalla kerralla viety. Toinen kerta meni sillä tavalla, että kun kaverikin keräilee Mini-taskareita, niin hän sitten sai sen ostaa hintaan 2,50e, koska tuo oli ainoa häneltä puuttuva. Mutta, minun vinkkini: Jos asut Helsingissä, tai muutenkin lähellä divareita tai kirpputoreja, niin käy vain ahkerasti niitä läpi, jos jaksat, niin ehkä löytyy.

Vierailija

Pitämällä silmiä auki ja kiertämällä divareita yms.Missään kaupoissa en oo nähny minari ykköstä, vain kakkosesta eteenpäin, mulla on ne kaikki ja kolmososaa kaksittain, annoin toisen ykkösosan serkulleni.

Olen huomannut huutiksen hinnat, mutta kaikki riippuu myyjästä, ei kannata maksaa ihan kaksinkertasta hintaa kuitenkaan.

Vierailija

Valitettavasti jos haluat sen, sinun täytyy joko maksaa se hinta mitä siellä oli, tai saat sitten etsiä divareista, mutta se on paljon vaikeampaa, sillä en ole nähnyt yhtäkään vaikka olen kysynyt yhdestä suomen parhaimmasta divarista. Sinuna ostaisin huutonetistä, sillä se voi olla pieni hinta verrattuna mitä muualla myydän sillä oon kuullut että jotkut pyytää jopa 30€

Vierailija

Jossain divarissa SAATTAA olla se. Jos haluaa sitä, niin kannataa ostaa netistä aika aikaisin, myöhemmin se on sitten kalliimpi. Tänään kävin divarissa, samalla etsin mini-taskari 1: stä, mutta ei löytynyt, vain kakkonen oli. Minulla on muut mini-taskarit, jätin sitten arvokkaimman väliin. :@ Minulla ei ole mitään arvokasta, ärsyttää se että en ostanut mini-taskari ykköstä.

Vierailija

Nuno kirjoitti:Minulla on muut mini-taskarit, jätin sitten arvokkaimman väliin. :@ Minulla ei ole mitään arvokasta, ärsyttää se että en ostanut mini-taskari ykköstä.

Sama täällä:(

Vierailija

Itse taas mietin, kun minitaskari tuli markkinoille, että ostanko. Kun sitten tuli minitaskari 2, olin siinä kinttaalla, että ostaa, vaiko eikö. Sitten kun 3 tuli, mietin, että tästä voi tulla vielä pitkäkin jakso, kun minitaskareita tulee. Lähdin ostamaan kaikkia minitaskareita, kun huomasin, etä 2 ja 3 löytyy, mutta ei 1! Etsin kaikista kioskeista ja kaupoista, mutta löysin pelkkää "eioota". Nyt niitä ei enää löydy kun huuto.netistä, vaikka monista divareista olen jo käynyt katsomassa. Nyt siis ei ole ainuttakaan minitaskaria.

Vierailija

Kai siitä on vaan pulitettava pyydetty summa. :I Onneks mun eitarvii kun ostin sen aikanaan normihintaan kaupasta.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat