Mustakaapu vs Herra Näkymätön

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Otsikko kertoo melkein kaiken, tein varmuuden vuoksi tämmösen jos tämmöstä ei ole vielä tehty

Kommentit (7)

Vierailija

Musta mustakaapu. Se on niin ovela :D Älkää antako kuvan hämätä. On kyl herra näkymätönkin aika kiva.

Vierailija

Jos on kyse taistelusta niin Herra Näkymätön voittaa kevyesti, vielä, kun viskaa takin pois. Muutenhan Mustakaapu on paljon parempi, varsinkin ekat Mustakaapu-tarinat ovat hyviä.

Vierailija

Kyllä Mustakaapu on näistä kahdesta mielestäni se parempi. Mustakaapu on niin ovela ja hauska hahmo,että on Hiirimaailman paras hahmo,mielestäni.

King Henkka
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni Herra Näkymätön on kuitenkin ns. "kertakäyttöhahmoja" ja tavallaan ei niinkään legenda, kuin sentään joku puhuva koira ja niin poispäin. Näkymätön on parissa sarjassa mukana niin ei se tee mielestäni millään hänestä varteenotettavaa hahmoa sen suuremmin oli hän sitten kuinka vaarallinen tahansa. Ei kuitenkaan niin vaarallinen, kuin Mustakaapu, joka on juoninut pahoja niin niin monessa sarjassa. Jos, (ja se on iso jos) Näkymätön olisi tarpeeksi "paha" ollut olisi hän tavallaan jäänyt elämään Ankkalinnaan pidemmäksi aikaa ja pistämään asioita mullin mallin.

Mustakaapu taasen on vaarallinen ja "hyytävä ilmiö" ja vertauskuvana jossain määrin voisi käyttää, vaikkapa Potterista "tuttuja" ankeuttajia. Kummastakin tulee mieleen pimeys, säälimättömyys jne. Mustakaavusta voisi vielä mainita sen, että tavallaan syvä ajatuskin, että joutuisi oikeasti tuollaisen hahmon luokse niin selässä tuntuu kylvät väreet, "kylmyys" voi melkein tavallaan tuntea sen, että säälimätön Mustakaapu on selkäsi takana valmiina käymään käsiksi sinuun.

Ja jopa itse Mikki Hiiri on monesti ollut vaikeuksissa Mustakaavun kanssa, tosin voittaen kuitenkin hänet. Ja vielä luonteenseen palaten verraten Mustakaapua Mustapekkaan on Mustakaapu paljon säälimättömämpi ja juonittelevampi. Toki Mustapekkakin vaarallinen on, mutta usein paljon helpommin "harhautettavissa", jolloin Mikki on hoitanut homman kotiin.

Joten sanoisin, että kyllä Mustakaapu on tavallaan parempi, hän on kuitenkin hahmo jota on käytetty monet monet kerrat enenmmän, kuin Näkymätöntä. Pienenä plussana kyllä Näkymättömälle, että hän on Taikaviitta sarjakuvissa ja luen paljon mieluummin Taikis sarjoja, kuin Mikki sarjoja, joissa voi törmätä Mustakaapuun.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat