Mikä on paras Don Rosan sarja?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kertokaa Mielipiteenne Don Rosan parhaasta sarjasta.

Sivut

Kommentit (26)

Hiidenkirnu
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tarkoitatko HeRRaHaTTu, että Rosan tarinat on täyttä roskaa jos olet tätä mieltä niin olet väärässä. Parasta Rosan tarinaa en osaa päättää, mutta koskettavin on minusta Ankantaan miljardööri, jossa Roope isä Fergus MacAnkka kuolee.

"Kukaan ei ole täydellinen ja minä olen täydellinen esimerkki siitä."
~Hirnu, epätäydellistä kirjoittamista foorumilla vuodesta 2008

Vierailija

Hiidenkirnu! En tarkottanu sitä kun musta Rosan tarina "Täyttä Roskaa!" on sen paras. Ku se ei oo niin erikoisen pitkäkään. Ja KAIKKI muutkin rosan tarinat on ihan kivoja.

Vierailija

kaikkimahtavia. mä en muista kenen se on mut joku akkari tuli yhtenä keskiviikkona jasen eka sarja oli nimeltään "ruoka riterit" se oli tosi hyvä, en enää löydä sitä lehtee

Sami-96 kirjoitti:Eijeijei... EI AINA UUTTA TOPICCIA! Onko sekin niin vaikea ymmärtää? <br />

Ei pahalla Sami-96, mutta mistä tietää oikein mitkä pitää panna tiettyyn topiciin ja mitkä ei?

Paras Rosan sarja on varmaan: Suurin kurpitsa, siitä mä pidin tosi paljon. Ai niin! Ja sitten Roopen nuoruusseikkailut on todella hyviä.:)

Vierailija

Roope Ankan elämä ja teot - kokonaisuus/kokonaisuudet on yksi parhaimmista. En osaa erotella parhaimpia sarjoja sieltä. Lisäksi Musta ritari - sarjat lukeutuvat Rosa suosikkeihini.

Vierailija

Sanoisin Kirje kotoa, tai sitten Klaaninsa viimeinen. Kirje kotoa on koskettava, jännittävä ja hyvin tehty tarina, joka sopii hyvin jatkosarjaksi. Klaaninsa viimeinen taas kertoo ehkä parhaiten Roopen nuoruudesta ja yhdistää hyvin Ankkapurhan linnan ja Roopen.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat