Kirjat

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Tässä topicissa voi kertoa esimerkiksi lempikirjansa, inhokkikirjansa, lempikirjansa, ihan mitä vain, kunhan se liittyy jotenkin kirjoihin. Samalla voi myös kertoa miten usein lukee kirjoja, tai millaisia kirjoja lukee.

Itse luen melko kaikenlaisia kirjoja, paitsi tietokirjoa, ne eivät minua jaksa kiinnostaa. Pidän ehkä eniten fantasiakirjallisuudesta. Toki jännityskin ja huumorikin kelpaavat, mutta kyllä se fantasia on mielestäni mukavinta lukemista.

Fantasiakirjoista mielestäni parhaita on Harry Potterit, sillä ne ovat niin ihanan paksuja, ja syventävät ihmeelliseen velhomaailmaan! Suosittelen niitä kirjoja.

Kommentit (11)

Vierailija

Itsekin pidän erityisesti Harry Pottereista. Kannattaa myös lukea Barry Trottereita, jotka aivan hulvattomia. Albus Dumbledore on esim. Alpo Bumblebore. Potterit ovat kuitenkin selvästi parempia. Ne luovat hyvän meiningin, hyvän inspiksen kirjoittaa tarinaa ja ihan muuten vain hyvän mielen. Kaikki Poterit onkin tullut luettua kahdesta ja kolmonen ja nelonen kolmesti. Paras sarjasta on tietenkin viimeinen Kuoleman Varjelukset, joka oli jännittävä, salamyhkäinen, hyvä, mahtava, uskomaton, dramaattinen jne. Sitä ei voi siis edes sanoin kuvailla.

Luen enemmäkseen sarjakuva- ja fantasiapuolta ja vähiten runo- ja tietokirjapuolta. Luen myös vitsikirjoja aina välillä, jos mieli tekee.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mielestäni paras kirja on yhdysvaltalainen Paahde. Olen lukenut sen vähintään kahdesti. Yleensä en ole kovin nopea lukemaan, mutta Paahde-kirjan luin viikossa! Lyhyesti kirjaa kuvatakseni sanon, että siinä on "pahojen poikien leiri", johon Stanley Yelnats -niminen päähenkilö joutuu syyttömänä huono-onnisen sattumuksen takia...

Enempää en viitsi kirjasta paljastaa, mutta kannattaa lukea.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Minusta sarjakuvat voi lukea yhdeksi kirjallisuuden jaksoksi, joten luen siis sarjakuvia (Aku Ankka), epiikkaa (fantasiaa, jännitystä) ja tietokirjallisuutta (liittyen luontoon ja kieliin (siis puhuttuihin kieliin)). Lyriikka ja näytelmäkirjallisuus eivät juuri kiinosta minua. Parhaita kirjoja ovat "Surkeiden Sattumusten Sarja"-nimiseen kirjasarjaan kuuluvat 13 kirjaa. Ne kannattaa lukea, mutta vain oikeassa järjestyksessä (muuten putoaa heti kärryiltä).

Vierailija

Luen tosi paljon kirjoja. Nytkin luen kirjaa, jonka nimi on Mystery club Valepuvussa. Mystery clubit ovat hyviä kirjoja.

Parhaimpia kirjoja on Harry Potterit. Ensimmäinen Potter kirja jonka ostin oli juuri se paksuin (Feeniksin kilta), en edes tiedä miksi ostin sen, vaikka se oli viides kirja, mutta silloin halusin juuri paksuimman. Feeniksin killan olen lukenut tosi monta kertaa, kesällä aloitin sitä lukemaan, mutta lopetin kun olin yli puolessa välissä, olen jo kyllästynyt siihen. Minulla on kaikki Potter kirjat ja olen lukenut ne tosi monta kertaa. Viimeinen on ehkä paras niistä, eli siis Kuoleman varjelukset. (JUONIPALJASTUS) Yhdessä kohtaa se oli tosi surullinen, siinä kohtaa kun Dobby kuoli juuri kun oli pelastanut Harryn ja ne. Dobby on niin ihana, melkein lempihahmoni. (JUONIPALJASTUS LOPPUU).

Muita hyviä kirjoja on Goosebumpsit ja nightmare room kirjat. Molemmilla kirjasarjoilla on sama kirjailija, R. L. Stine. Tosi hyviä jännityskirjoja, kannattaa lukea. Myös R. L. Stinen Vampyysisiskokset kirjat (2) ovat tosi hyviä, paljon parempia kuin jotkut Goosebumpsit tai nightmare roommit.

Sitten on myös Enid Blytonin kirjat. Ne ovat myös tosi hyviä. Ja luen myös välillä Alfred Hitchcockin (en ole varma miten kirjoitetaan) nuorten kirjoja.

Neiti Etsiviä luin ennen tosi paljon, nyt en enää niin paljon. Mutta nekin ovat tosi hyviä.

Ainiin, meinasin unohtaa Replica kirjasarjan! Ne ovat hyviä kirjoja. Omistan melkein kaikki, vain 2 tai 3 puuttuu.

Tosi hyvä fantariakirja on Coraline varjojen talossa. Kirjailija Neil Gaiman. Se on niin ihana, että luin sen 2 kertaa kun lainasin sen kirjastosta, mutta sitten myöhemmin halusin sen omaksi ja menimme tilaamaan sen kirjakaupasta. Coralinen Varjojen talossa kirjan takana lukee: Tarina joka jää kummittelemaan kaiken ikäisten mieliin. Eli kannattaa lukea. Kirjasta: Coraline löytää oudon oven, jonka kautta hän menee rinnakkaismaailmaan, jossa häntä odottavat toiset vanhemmat. Jotka haluavat pitää Coralinen siellä ja vangitsevat Coralinen vanhemmat. Miten sitten käy? Sen saatte tietää kun luette kirjan. : D Suosittelen kirjaa, jos ette ole sitä vielä lukeneet.

Tuossa oli kirjoja joita yleensä luen, mutta luen myös muitakin. Niin kuin olen lukenut myös Ilkka Remeksen nuorten kirjan. Haluaisin lukea jonkun James Bond kirjan. Toivottavasti saatte selvää tuosta minun kirjoituksestani. : D

Vierailija

Luen aika paljon myös kirjoja, ainakin viime aikoina. ;) Etenkin Valitut-sarja on tosi hyvä, kirjoittanut Marilyn Kaye. Myös Twilight-kirjat on tosi hyviä, mulla on ne kaikki, myös se "Bree Tannerin lyhyt Elämä" ja sit sellanen Houkutus vampyyri-opas, jossa on hahmoesittely, jne. Harry Potterit on parempia elokuvin akuin kirjoina, mut oon lukenu ne kolme ekaa ja sen vikan Potterin. Myös Rick Riordanin Percy Jackson sarja on todella hyvä, tykkään myös tuosta kirjoittajasta, joten ostinkin heti sen uusimman kirjan Punainen pyramidi, Kanen aika kirjat.

Vierailija

Olen lukenut niin paljon kirjoja, etten enää muista mitä kaikkia..

Harry Potterit olen lukenut kaikki kaksi kertaa. Viimeisen luin abaut viikossa, kun en jaksanut lukea joka päivä.

Nyt olen alkanut lukea enemmän Goosebumbs-kirjasarjaa, jonka on kirjoittanut R.L.Stine.

Minä rakastan fantasia kirjoja! Oikeasti, en lue oikein muuta kuin fantasiakirjallisuutta..

Iskällä luen kirjaa Dracula. Sain sen joululahjaksi, enkä ole lukenut vieläkään.. No, me kumminkin menemme sinne vain jokatoinen viikonloppu ja keskiviikkoisin. Enkä aina jaksa lukea sitä.

Olen lukenut Agatha Cristieltä kaksi kirjaa; Sininnen juna ja Kymmenen pientä neekerin poikaa. Tuo jälkimmäinen on tosi hyvä! Kannattaa lukea..

Tuossa Sininen juna-kirjassa meni.. Ööh.. Ehkä melkein vuosi, tai vuosi, etä luin sen. En jaksanut lukea, sillä siinä oli niin tylsä alku. Kun sitten menimme viime kesänä Ranskaan, luin sen viikossa.. Tuon Kymmenen pientä neekerin poikaa luin taas kuukaudessa..

Olen lukenut myös Marilyn Kayen sarjaa Replica. Sekin on hyvä sarja! Se kertoo kloonityttö Amysta..

Oikestaan minä luen melkein joka päivä!

Tllä hetkellä luen The 39 Clues-sarjaa, jonka kirjoja ystäväni lainaa, koska en löydä niitä mistään kirjastosta.

Olen lukenut myös R.L.Stineltä The nightmare room-sarjaa. Olen lukenut (ehkä) kaikki kirjat. Olen lukeut samalta kirjailijalta Vampyyrisiskokset kirjat. Nekin ovat hyviä!

//Nuno, olen nähnyt tuon Coraline Varjojen talossa-elokuvana! Katsoimme sen viimevuonna koulun elokuva kerhossa. Täytyy myöntää, että se oli mahtava! Pitää lukea se, ja verrata onko se parempi kirjana vai leffana..

nupu ankka
Seuraa 
Liittynyt1.3.2011

Olen lukenut kaikki Harry Potterit. Ja rakastan fantasia kirjoja niinkuin sanoi akkri11. Tykkään paljon Harry Pottereista ja kaikista fantasia kirjoista.

--------------------------------------------------

Mainos

Tämä on mainos yhdestä roolipelistä jossa kilpaillaan kuka on maailmanrikkain. Voit tehdä siihen oman hahmon ja kilpailla ja tehdä sopimuksia ja muista lukea säännöt niissä on paljon hauskoja juttuja mitä tässä mainoksessa ei kerrota. Jos haluat osallistua paina tätä linkkiä

http://www.akuankka.fi/keskustelut/alue/16/ketju/23766/talouskilvat/vies...

T:Nupu Ankka

Vierailija

1. Tälläinen aihe on jo, joten siirtykäämme siis sinne keskustelemaan kiroista yms.

2. Ja näitähän ei tarvitse nostaa,joten antakaa tämän laskea ja jättäkää kirjoittaminen tähän topicciin sikseen.Antakaa laskea tai painakaa ilmoita asiaton viesti nappia.

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat