SILMÄLASIT :hyvä vai paha???

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

onko silmälasit mielestäsi hyvä va paha asia?satun juuri saamaan silmälasit,ja itse asiassa aloin juuri olla ylpeä siitä!

Kommentit (12)

Vierailija

Mä en oikee kauas nää.mut ei muloo kovin vahvat lasit. sain ne selut 2vuotta sitte ja ne oli 1 ja 0.5 . nyt ne on 2, ja 2.5! Mut ei mul sillee oo liikkatunnilla ongelmia, mut ihan totta ankkaetsivä, lasit vääntyy ja likaantuu nopeesti!

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

ei paha. Itsekin tämän vuoden alussa jouduin ne ottamaan, kun kauas ei näe muuten kunnolla. Harvoin kuitenkaan niitä käytän. Vain kun katson tv:tä.

Vierailija

musta lasit ei oo mitenkään paha asia.mulla oli ittelläni 3 vuotta mutta sain ne pois.ei mitenkään loukaavasti mutt en niitä takas haluais.

Vierailija

Sehän on hyvä asia, jos kerran tarvitsee laseja, silmälasi keskustelukin täällä on jo. Silmälasit ei ole huono asia. Vaikken omistakaan sellaisia.

Vierailija

Joo no enhän mäkää ois laseja halunnu, mut nyt parin vuoden päästä ne on jo kuin ´´osa´´ mua. ne on osa mun tyyliä, ja ilman laseja kavereiden mielestä näytän ihan oudolta!

Vierailija

adz kirjoitti:Sehän on hyvä asia, jos kerran tarvitsee laseja, silmälasi keskustelukin täällä on jo. Silmälasit ei ole huono asia. Vaikken omistakaan sellaisia.

En minäkään.

A r s k a
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Niin, silmälasit. Ne eivät voi ainakaan paha asia voi olla. Ne nimittäin ovat osa joidenkin ihmisten(kuten minun) ulkonäköä. Sain ne elokuussa 2007, samoihin aikoihin kun ostimme auton, joka on nyt myyty/vaihdettu meidän mammalle ja pappalle, kun me saimme niiltä auton, ne sai meiän auton. Muistan kun valitsin silmälaseja, mikään ei mielestäni sopinut minulle, mutta nyt se on osa ulkonäköäni. Kaverini pikkuveli sanoi, että näytän ihan erilaiselta, kun otan lasit pois päältäni. Pitäisi varmaan taas mennä tarkastuttamaan näkö, onhan nämä lasit jo 2 vuotta kohta ollu. Lasit ovat vain siinä mielessä vähän ikävä juttu, että ne maksavat monta sataa, eli toisin sanoen ne on kalliit, ja niitä joutuu pesemään monta kertaa päivässä, kun ne likastuu nopeasti. Ja ne vääntyvät helposti, sitten on matkaa, kun meiltäkin on lähimpään silmälasiliikkeeseen n.10 kilometriä, niin tulee ylimäärästä ajoa, joka taas lyhentää päivää siinä mielessä, että esim lukeminen jää vähemmälle. Ja esimerkiksi, kun minäkään en ota silmälaseja sisäliikuntatunnile, niin pelaa siinä sitten sählyä, kun ei ensinnäkään näe, missä pallo menee, saati kun yrittää osua palloon. Itselläni on nääs likinäkö.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat