Floud Gottfredson VS. Paul Murry

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kysymys kuuluu siis: kumpi näistä kahdesta piirtäjästä on parempi. Floud Gottfredson vai Paul Murry?

Itse olen sitä mieltä, että Gotfredson voittaa, sillä tämä erinomainen, vanha tyyli on sellainen, josta itse pidän. Sopivan tarkka, muttei niin hirveän jäykkä. Murryn piirrokset taas ovat mielestäni keskivertoja. Joskus piirrokset osuvat kohdilleen, mutta muuten eivät. Ei ole siis kovin minun mieleeni tuo Murry.

Sivut

Kommentit (27)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Kuuluisi tuonne "Vs."-topicciin, mutta sampa tuo.

Floyd Gottfredsonhan on siis parempi näistä herroista, vaikka vanhahtava tyyli hänelle onkin/olikin. Murryn hiiret eivät ole oikein iskeneet ja saatan joskus skipata hänen seikkailunsa ylikin.

Vierailija

Vaikea sanoa. Olen lukenut kumpaakin, mutta en ole varsinaisesti katsonut, kumpi tekee parempia sarjoja. Mutta Murry kuitenkin saattaa ehkä kuitenkin saattaa vetää pitemmän korren.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Mun mielestä Floydi vetää tällä kerta pitemmän korren. Hänen tarinoissaan vaan on sitä jotain mikä on niin mahtavaa.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Minun mielestäni Floud Gottfredson on pikkuisen parempi, koska Paul Murry piirtää yleensä vain Mikkiä ja Hessua, mutta Floud piirtää monipuolisemmin kaikkia hahmoja. Muutenkin tykkään enemmän hänen piirrostyylistään.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Ja Gottfredsonin etunimihän on sitten Floyd... Kummatkin ovat mahtavia Mikki-piirtäjiä. Nykyiset piirtäjät eivät heille pärjää, vaikka pääsevätkin lähelle. Gottfredsonin piirtämissä Mikki-sarjiksissa on mahavat juonet, mutta joillakin nykypiirroksilla tarinat olisivat täysiä susia. Mahtavat piirrokset tällä henkilöllä. Paul Murrykin on hyvä piirtäjä. Murryn klassiset sarjat ovat hyviä, mutta käsikirjoituksistakohan johtuu, että ne tuntuvat hieman itseääntoistavilta?! Piirrokset ovat siis hyviä, mutta niiden käsikirjoitukset ovat yleensä aika huonoja, ainakin vähän kopioita toisistaan. Esimerkiksi Agoshiman jättiläishelmet sekä Eilispäivän maatila ovat kyllä hyviä sarjoja. Gottfredson voittaa, paremman ja hieman klassisemman piirrosjälkensä ansiosta.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat