Paras italiaano?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

No niin, alkakaas vertailemaan italiaanoja ja kirjoittakaa.

Sivut

Kommentit (19)

Vierailija

Tietysti Giorgio Cavazzano, joka majailee listallani ensimmäisenä. Miehen erinomaisesti hallitut piirrokset ja lennokkuus ovat ilo silmille. Onhan italiassa muitakin hyviä kuten: Marco Palazzi, Alessio Coppola, Marco Gervasio, Alessandro Gottardo, Casty, Massimo De Vita, Romano Scarpa, Lara Molinari, Enrivo Faccini, Corrado Mastantuono, Marco Mazzarello, Andrea Freccero ym. Huonoimmat italiaanot ovat ehkä Marco Rota, jonka nykytyyli on liian sumea, sekä Giuseppe Perego, joka ilahduttaa meitä hirveillä ja jäykillä piirroksillaan. :D

Vierailija

Hetki, en haluaisi valittaa, mutta eikö tämä keskustelu kuuluisi Tekijät-foorumiin...

No, parhaat on kuitenkin M. Fecchi, M. De Vita ja Marco Rota, mutta kyllä kaikilla muillakin tunnetuilla italialaisilla piirtäjillä on oma paikka minun Top-listoillani :) .

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Kaikkein paras Italialainen on kyllä(niinkuin monet muutkin ovat tässä maininneet) Giorgio Cavazzano. Hänen tyylinsä paranee hetki hetkeltä, jos vertaatte hänen 90-luvun piirokset 2000-luvun piirroksiin näkyy selvä muutos parempaan suuntaan. Hänen Roopensa on kyllä aivan loistava. Vaikka hän on hyvä nykyajan piirtäjä on hänellä pari klassikkoakin. Kerrassaan mahtava piirtäjä.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Mielestäni Scarpa on paras ja hänen oppipoikansa Cavazzano on heti kakkonen. Molemmat italiaanot ovat loisatvia, vaikka muitakin huippuja löytyy. Nuo vain ovat niiiin hyviä, että....

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Siis piirtäjä? Jos näin on niin: Giorgio Cavazzano, joka pitää majaa listoillani sijalla 2. Ja Sami, tämä olisi itse asiassa ihan järkevä toppa, jos aloitusviesti olisi ollut vähän parempi.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat