vanhat vs uudet

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kumpia keräätte vanhoja vai uusia mä ite kerään uusia

Sivut

Kommentit (23)

Vierailija

Aiheenaloitukseen olisi olisi voinut vähän enemmänkin panostaa, sillä nyt siinä ei kerrottu edes mistä on kyse. Akkareista vai mistä. Jos kuitenkin tarkoitat kaikenlaisia Aku Ankkoja yleensä, niin vastaan kumpiakin.

Vierailija

Vanhoja taskareita ostan useammin kuin uusia,mutta ostan kyllä aina uuden taskarin kun se ilmestyy.Keräilen myös vanhoja akkareita.

Vierailija

Karhukelmi kirjoitti:Aiheenaloitukseen olisi olisi voinut vähän enemmänkin panostaa, sillä nyt siinä ei kerrottu edes mistä on kyse. Akkareista vai mistä. Jos kuitenkin tarkoitat kaikenlaisia Aku Ankkoja yleensä, niin vastaan kumpiakin.

No varmaan laittasin jotain kuten ankkareita jos en kysyisi yleisesti

Ankkarock
Seuraa 
Liittynyt14.5.2008

Hei!

Kerään molempia.

Vanhoja on enemmän, kuin uusia, niin siinä tapauksessa enemmän keräilen vanhempia, mutta pääasiassa, jokainen uusi ankka tarttuu kouraani.

Vierailija

Välttelen tietoisesti 70- ja 80-luvun lehtiä. En juurikaan pidä niistä. Joitakin minulla kuitenkin on ja joskus paremman puutteessa saaatan lukea niitä. Samak koskee taskareita en ikinä osta alle 150 numerojärjestyksessä meneviä taskareita. Yli 150 olen kerännyt melkein kaikki. Että tavallaan kerään vain uusia. Mutta kyllä 50-luvun lehdet ovat hyviä.

Vierailija

Enemmikseen vanhoja, mutta ostelen myös välillä uusiakin. Käyn divareissa ainakun rahaa on tarpeaksi kasassa ja ostan sieltä niin saan halvemmalla. Harvoin käyn kaupassa ostamassa uusimpia akkareita tai muita disenyn julkaisuja.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat