Uus kultaryntäys tai sen tapane Akun sivuille!

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Haluun uuden kultaryntäyksen tai sen tapasen!

Kannatetaanko?

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

Sami-96 Ei pidä paikkaasa, minä voitin tsägällä Kultaryntäyksen, en ollut juuri yhtään enempää koneella ku nytkään. Se oli tuuria aika paljon!

Ja ennenkuin säkki katosi olin satavarma että sija kaksi tuli koska niin luki..mutta joku mua ennen oli tsiitannu tai jotain ja diskattiin!

Donald-91 Faktaa on se että uutta Kultaryntäystä ei tule, ja hyvä niin, koska sitä ei ihan loppuunasti ajateltu, ja sivut tökki kun aukesi Ryntäys ja kaikki sillo rekkas sivuille. Se että tulisi "älyvapaita" topickeja kuuluu asiaan, oli aihe mikä oli, ei kivaa mutta elämä on.

Mutta kukas muistaa kun toimitus lupasi että jotain tulisi, Ankkalinnan maaperässä on ollut jotain..vihjattiin mutta eipä näy ei kuulu.

Vierailija

Minulla on hyvä syy miksen päässyt edelliseen kultaryntäykseen.

En ollut saanut sähköposti-osoitetta.

Heti kun sain se eli 3.12.2008 kirjauduin tänne.

Se oli minun tarinani.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Salwer1st/ kirjoitti:Ei innosta. Sivut jökittäisivät roimasti ja tuskinpa voisin edes osalistua (Älä kysy miksi).

Joo sivut kyllä hidastuisivat varmaan vähän, mutta ei se hirveästi vaikuta jos on hyvä kone ja nopeat yhteydet. Mulle on oikeastaan ihan sama tuleeko Kultaryntäystä tms. tänne.

Vierailija

Olishan se ihan kiva saada joku samanlainen ja svutkin varmaan kestää

sen. Kultaryntäyshän oli ihan näitten uusien sivujen alkutaipaleella

;)

Vierailija

Kyllähän minä kultaryntäyksessä olin. Silloin en kyllä ollut tällä koneella, joten olin silloin vähemmän kuin nyt. Ja vielä niin hidaskin....

No ei nyt siitä enempää. Kyllähän uusi kultaryntäyksen tyylinen ihan mukava ylläri olisi mutta nämä sivut toimisivat aika hitaasti ja sekoittaisi tämän paikan. Joku taisi siitä jo mainita. Mutta kyllähän se ihan reilua olisi niille, jotka eivät silloin kultaryntäykseen päässeet. Eli vastaukseni on aika ristiriitainen..... no jaa, kyllähän se kelpaisi.

Vierailija

Tässä muistin virkistämiseksi toimituksen sanomaa:

Ankkalinnan geologisen instituutin arvomalmiosaston kultajaoksen johtaja Pitsisinkki kehuu kultaryntäyksen osallistujia sitkeiksi sankareiksi, jotka olisivat pärjänneet vaikka Klondiken kultakenttien karuissa olosuhteissa. "Kaikki esiintymät tyrehtyvät aikanaan", toteaa Pitsisinkki. "Itse lähdin kaivamaan aivan liian myöhään ja sain palkakseni vain kilon kissankultaa ja rakkoja kämmeniin!"

Pitsisinkki kuitenkin epäilee, että Ankkalinnan maaperästä saattaa pulpahtaa tulevaisuudessa muitakin aarteita kuin kultaa. "Seismografiset mittaukset osoittavat maankuoren alla olevan jotakin arvoituksellista", Pitsisinkki urahtaa.

Joten...se että toimitus jätti takaoven auki ei sulje pois mahkua uudesta jostakin...Ja ihan samallalailla sivut rullais ku ennenkin.

Vierailija

Juu joku kultaryntäyksen tapanen olis hyvä. Aku Ankan-nettisivut sais paljon enemmän tyyppejä. Sitte jos olis siin jotain palkintojakin! :D

Vierailija

Haluaisin uuden kultaryntäyksen, koska se oli hauskaa etsiä niitä kultahippuja, vaikka en ollut rekisteröitynytkään, eikä kultahiput tallentunut profiiliin. Toivottavasti tulisi joku samanlainen, ei tarvitse olla edes mitään isoa palkintoa.

Vierailija

Kyllä kannatan uutta Kultaryntäystä tai sen tapaista, sillä itse olin Teneriffalla silloin, enkä päässyt osallistumaan, joten siltä kannalta se olisi kannatettavaa ja muutenkin.:D

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat