Oletko tyytyväinen aku ankkan nettisivujen nopeuteen??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Itse en ole

Kommentit (12)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Kyllä olen, ottaen huomioon kaikki spämmiviestit, jotka servuriin on tallennettu (Tämäkin viesti kuuluu spämmiviesteihin). Ei pitäisi yhtään mennä valittamaan, jos suurin osa viesteistä on parin kolmen sanan. Oma vika, jos näin tekee ja valittaa. Ja osa hitaudesta saattaa johtua hitaasta nettiyhteydestä.

Vierailija

Salwer1st/ kirjoitti:Kyllä olen, ottaen huomioon kaikki spämmiviestit, jotka servuriin on tallennettu (Tämäkin viesti kuuluu spämmiviesteihin). Ei pitäisi yhtään mennä valittamaan, jos suurin osa viesteistä on parin kolmen sanan. Oma vika, jos näin tekee ja valittaa. Ja osa hitaudesta saattaa johtua hitaasta nettiyhteydestä.

Aivan Salwer1st/

Vierailija

Kyllähän minä olen aika tyytymätön tähän sivun nopeuteen. Kyllähän se on ymmärettävä ett kaikki eivät pitkiä viestejä jaksa kirjoittaa. Mutta olisi hyvä jos joku kuitenkin edes yrittäisi (en minä pakota mutta ehdotus). Voin sanoa että en minäkään kauhean pitkiä viestejä kirjoita mutta en kyllä yhden sanankaan, kuin tästä viestistä huomaatte. Toivottavasti kirjoittelette pitempiä viestejä! Terveisin Jonzkuaku :D

Vierailija

djlordi kirjoitti:Olen tyytyväinen, ei näitä sivuja oikein nopeammiksikaan saa. Eikä se oikeastaan turhista viesteistä johdu se hitaus.

Totta. Suuri osa hitaudesta johtuu siitä, että sivuilla on niin paljon kaikkea, akupediasta blogiin sun muihin. Osa tietysti saattaa johtua valtavasta viestimäärästä.

En tiedä tyytyväisyyspuolesta, mukiinmenevää. Eli aika hyvä. :)

Vierailija

Meillä on nopein nettiyhteys, ei oo valittamista. Joskus Akkarissa joku latautuu pitkään, ja saattaa pätkähtää Säkäväkäpimaus, joka poistuu kun menen sivu taaksepäin, teen usein kaikkea muutakin koneella, siitä se ei kitenkaan riipu, turhat postit eivät ole syypäitä!

Rosa4tehwin
Seuraa 
Liittynyt28.6.2008

adz kirjoitti: Meillä on nopein nettiyhteys, ei oo valittamista. Joskus Akkarissa joku latautuu pitkään, ja saattaa pätkähtää Säkäväkäpimaus, joka poistuu kun menen sivu taaksepäin, teen usein kaikkea muutakin koneella, siitä se ei kitenkaan riipu, turhat postit eivät ole syypäitä!

Kyllä se viestien paljous nimenomaan jos mitkä ovat sivustoa hidastamassa. Minkään sivun tila EI ole rajaton. Ja sitä mukaa kun se rajattu bittiavaruus täyttyy, siinä samalla myös tiedon hakeminen sieltä luonnollisesti hidastuu, kun pitää käydä läpi enemmän tietoa.

Tämän sivun pohja ylipäätäänkään ei kyllä mikään nopein mahdollinen ole (liikaa javaa sun muuta aktiivista sisältöä), mutta koneesta ei nettisivujen toimintanopeus pahemmin riipu. Itsellänikin on kohtalaisen tehokas kone ja neljän megan nettiyhteys (DNA:n nopeuden nosto <3) ja katson tämän sivuston olevan todella hidas. Muut sivustot toimivat kyllä reilusti nopeammin, kuin tämä. Vaikka onhan se tämänkin tila parantunut, joskus syksyllä foorumit olivat tuplasti pahemmin jumissa; nykyään välillä tämä toimii ihan hyvinkin.

Eli turhat viestit ovat nimensä mukaan turhia. Ne vain vievät tilaa ja ennen kaikkea rahaa. Pitäähän kuitenkin nettitilasta maksaa, jos haluaa kunnollisen sivuston. Ja onko mitään järkeä maksaa yhden sanan viestien ylläpidosta...?

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat