Jos roope-setä olis naimisissa, kuka ois sen vaimo?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kultu Kimallus, kai.

Sivut

Kommentit (131)

Vierailija

MillaMagia8 kirjoitti:Roope naimisissa?!?! Mahdoton ajatuskin! Mutta kun tässä otsikossa luki "jos", niin kyllä siihen on sitten ihan mikä vain mahdollinen. Minä en oikein usko, että hän olisi mennyt avioon Kultun kanssa, sillä K.Kimallushan suuttui Roopelle, kun sai aikoinaan työstään vain 30 sentin tuntipalkan. Ja Kultu oli tavallaan rosvo, kun hän oli aikoinaan huumannut Roopen, ja varastanut Hanhenmunahipun. Joten uskoisin, että se olisi joku hänen ikäluokkaansa sopiva neiti. Ehkä Mummo, vaikka se olisi aika outo ajatus, että Akun kirjahyllyllä olisi Roopen ja Mummon hääkuva...

Kultu sai itse asiassa 50 sentin päiväpalkan. Ei se oikeastaan estä Kultua ja Roopea avioitumasta, että Kultu suuttui aikoinaan Roopelle. Luin joskus tammikuussa Don Rosan tarinan Lumikenttien kimallus. Siinä Roope palasi Klondikeen ja tapasi Kultun siellä. Roope ja Kultu olivat siinä ihan sovussa. Mummo on ollut jo naimisissa Hepsu Ankan kanssa. Mummo on muuten yhtä ikäluokkaa vanhenpi kuin Roope. Joissakin tarinoissa Roopea ja Kaino-Vienoa on väitetty sisaruksiksi. Molli McKolikko olisi minun mielestäni hyvä vaimo Roopelle.

Vierailija

Uaah, mikä ajatus, että Roope olisi naimisissa! No, tänne tultiin vastaamaan, vastaus kuuluu näin: Kultu Kimallus, kukas muukaan.

Vierailija

Roope naimisissa?!?! Mahdoton ajatuskin! Mutta kun tässä otsikossa luki "jos", niin kyllä siihen on sitten ihan mikä vain mahdollinen. Minä en oikein usko, että hän olisi mennyt avioon Kultun kanssa, sillä K.Kimallushan suuttui Roopelle, kun sai aikoinaan työstään vain 30 sentin tuntipalkan. Ja Kultu oli tavallaan rosvo, kun hän oli aikoinaan huumannut Roopen, ja varastanut Hanhenmunahipun. Joten uskoisin, että se olisi joku hänen ikäluokkaansa sopiva neiti. Ehkä Mummo, vaikka se olisi aika outo ajatus, että Akun kirjahyllyllä olisi Roopen ja Mummon hääkuva...

Vierailija

En kyllä osaisi kuvitella Roopelle vaimoa. Mutta jos hänelle pitäisi joku keksiä, sanoisin, että reipas ja rahasta pitävä ankkaneito.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat