Serranon perhe

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Vapaata keskustelua Serranoista! Guille on mun suosikki!

Kommentit (10)

Vierailija

TOSI hyvä sarja!!! Mahtavaa sekoilua!!:D:D:D:D:D:D Nauran aina ihan kippurassa.. En oo kyl kesällä kerinny juuri kattoo :( Parhait on: Tete, Africa, Guille ja Raul.... Tylsää ku Marcos ja Eva lähti, vaik siitä onki jo vaik kuinka kauan. En tiiä loppujen lopuks taustoi siit sarjast yhtää, nii tietääs joku et onko viel tulossa lisää tuotantokausia??? Mä toivon et on!

Vierailija

Lainaus:
Re: Re: RE:Serranon perhe

Aku 53 - 05.10.09 07:31 (ID 354047)

En oikein pidän siitä ohjelmasta.


Eka joka ei pidä siitä sarjasta.Minä pidän.

Sohvis
Seuraa 
Liittynyt2.7.2009

Lainaus:
Re: RE:Serranon perhe

Fanny. - 30.09.09 07:50 (ID 351695) TOSI hyvä sarja!!! Mahtavaa sekoilua!!:D:D:D:D:D:D Nauran aina ihan kippurassa.. En oo kyl kesällä kerinny juuri kattoo :( Parhait on: Tete, Africa, Guille ja Raul.... Tylsää ku Marcos ja Eva lähti, vaik siitä onki jo vaik kuinka kauan. En tiiä loppujen lopuks taustoi siit sarjast yhtää, nii tietääs joku et onko viel tulossa lisää tuotantokausia??? Mä toivon et on!

Tietääkseni sarjan viimeiset tuotantokaudet esitettiin Suomessa viime kesänä ja ainakaan uusia jaksoja ei ole luvassa. Harmi!

Todella mahtava ja hauska sarja. Mun suosikit on Diego, Santiago, Guille ja Curro.

Vierailija

Heheh! Santiago osaa aina vain olla todella hauska ja hyvä näyttelijä. Serranon perhe oli minun nielstänu yksi parhaista sarjoista parisen vuotta sitten, mutta kun en vähään aikaan katsonut jaksoja, jäin pahasti paitsioon ja siihen se jäi. Ja on nykuisin kaikenlaisia kiireitä, ei ehdi aina katsoa kaikkia sarjoja. Salattuja elämiä ei voi kyllä koskaan jättää väliin, en ole tehnyt niin ainakaan kuuteen vuoteen.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat