Kolmipyörä vai miljoona euroa?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Aku Ankalta kysyttiin tietokilpailun jälkeen palkintoa pyörä vai tynnyrillinen rahaa? ... Millä tyylillä Aku Ankka ajoi 3 -pyörällä?

Kommentit (8)

Vierailija

otulpajikkim kirjoitti:Aku Ankalta kysyttiin tietokilpailun jälkeen palkintoa pyörä vai tynnyrillinen rahaa? ... Millä tyylillä Aku Ankka ajoi 3 -pyörällä?

Varsinainen kysymys teille oli: Kolmipyörä vai paljon rahaa?

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

otulpajikkim kirjoitti: Varsinainen kysymys teille oli: Kolmipyörä vai paljon rahaa?

Jos asia tosiaan on niin, voidaan tämä topic julistaa saman tien äärimmäisen turhaksi. Veikkaan että kukaan ei vastaa ottavansa kolmipyörän. Miljoonalla saa ties kuinka monta kolmipyörää. Ja rahat ja kolmipyörä sanoina eivät liity mitenkään ankkaan, joten tämä kysymys kuuluisi Pulinoihin ja siellä Off-Topicciin. Jos haluaa välttämättä kysyä tätä uudessa topicissa voi sen liittää todella hyvän tarina-arvostelun perään, joka siis käsittelisi tätä tuntemaamme Barksin sarjaa, jossa hoetaan "Rahat vai kolmipyörä?".

Topicceja ei tehdä massatuotannolla, ne tehdään vaivalla. Se joka aloittaa eniten turhia topicceja ei ole paras, päinvastoin.

Vierailija

Salwer, olet ihan hukkateillä! Nimittäin näin ala-arvoinen topic ei ansaitsisi edes sitä JULISTUSTA, että tämä olisi turha.

Ja tosiaan, jos tuo on se aihe, joutuu tämä topic suoraan sinne suht' koht' tilavaan oliivin vihreään Ö-mappiin. :^)

Sami-96

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat