pennonen vai roope??

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

kumpi on parempi pennonen vai roope?

Kommentit (3)

Vierailija

Jaahas... Siitä ei ole kuin vajaa kuukausi, kun Salwer1st/ nickinen käyttäjä teki yleiden vertailutopicin. Siinä on tarkoituksena vastata viimeisimmän kirjoittajan vertailukysymykseen, ja sen jälkeen laittaa oma kysymys. Siihen olisit voinut tuonkin laittaa. Siinä pitää myös muistaa perustella oma kanta, miksi valitsee juuri sen.

Miksi ihmeessä tehdä tälläisiä kertakäyttöisiä ns. "silkkitopicceja", jotka on niin hauraita että rasahtaa kasaan kuin tulitikkutalo. Ja muutenkin tämä on vain ihan turhaan foorumin tukkoa. Tämä kumminkin taas vajoaa pohjattomaan topic-mereen, josta tämä taas vuoden parin päästä kaivetaan alas, ja tulee uudet valittajat valittamaan tästä aiheesta?

Onko se liikaa vaadittu, että ette tekisi tälläisiä topicceja? Ja kun niitä tehdään samoista - niistä turhista aiheista ihan liikaa.

Sitten vielä kolmaskin asia. Tämä, kuten myös monet muut foorumit on jaettu eri aihealuaisiin. Niin selitäppä mitä tämä tekee "nettisivut"-osiossa? Eikös tämä kuuluisi hahmoihin - hahmojakun nuo vertailtavat on. Voin auttaa sen verran, että tämä koko topic ei kuuluisi foorumille ollenkaan!

Mutta vastaanpa vielä aitoon aiheeseen. Ja vastaankin että Roope. Roope on tunnetumpi hahmo kuin Pennonen, sitä paitsi maailman rikkain ankka! Hän on muutenkin viisaampi kuin Pennonen. Ja hänellä on kuuluisa kultanokka, joka siis aistii aina kaikki rikkaat mineraalit, öljyt ja muut millä voi ansaita rahaa. "Kultanokka"han kuulemam periytyy Mac Ankkojen suvussa, mutta Akulta se jäi väliin.

Mutta jätänpä nyt asian sikseen tällä kertaa.

Sami-96

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Voi hyvänen aika taas mikä topic!! Tämä on turha topic, koska tämä on vain yhden kysymyksen varassa. Eikä sellainen topic ole kovinkaan laaja. Ja kun topicin eli keskustelun pitäisi AINA olla laaja. Kuten se on mainittu miljoona kertaa tällaiset joku vs joku -tyyppiset topicit vievät vain turhaan tilaa muilta topiceilta.

Ja jos tämä nyt olisikin aiheellinen topic, niin tämä kuuluisi EHDOTTOMASTI Hahmot-osioon. Lisäksi topicin aloitusviesti on aina oltava pidempi kuin mitä se tässä sattuu olemaan. Niin ja se, korvaton, mikä SINUN mielipiteesi ja vastauksesi on omaan kysymykseesi? Sekin pitäisi muistaa aina kertoa edes jonkinlaisine perusteluineen. Suoremmat sanat jätän toki pois, mutta ei ole tämä topic sieltä parhaimmasta päästä. En tarkoita mitenkään loukkauksena tätä, vaan ystävällisenä huomautuksena.

Mutta minun mielestä Roope Ankka on (tietysti) parempi. Mm. sen takia että hän on se rikkaampi heistä.

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat