Liity mukaan keskusteluun!

Avaa sanainen arkkusi Aku Ankan keskustelupalstalla ja vaihda muiden käyttäjien kanssa ajatuksia kaikista Ankkamaailmaan ja Disney-sarjakuviin liittyvistä asioista. Keskustelupalsta on auki viikon jokaisena päivänä kello 7-23 välisenä aikana, muina aikoina viestejä voi vain lukea.

Huomio! Pulinat-osiossa on Ankkalinna-toimituksen oma ketju, jota toimitus seuraa.

Muistathan lukea Keskustelualueen säännöt ennen keskustelun aloittamista.

2.1.2015

Murderduckissa jokainen saa puukottaa toista. Jos sinua puukotetaan et itse saa enää puukottaa. Puukottaa voi kun sanoo esim. Puukottaa käyttäjä1. Kun olet puukottanut sinun pitää odottaa että joku kirjoittaa mitä tahansa että saat jatkaa. Jos sinua puukotetaan saat puhua, muttet enää puukottaa.

14.3.2014

Elikkäs täälä yleisä keskustelua tietokoneista ja miksi ei pc peleistä ja sovelluksista.

Eikä mikään kiellä ylpeilemästä olla koneellaan :)

Itellä on oma tietokone MSI GE70 löytyy Intelcore i7-4700 3.8Ghz ja Nividia GeForce GTX 765. Kovalevytilaa on 1TB ja 2 näyttöö

29.12.2008

Tervetuloa kaikille Harry Potterin "kavereille"! Joskun J. K. (Joanne Katie) Rowlingin fantasiamaalima vie minut mukaan keskelle velhoja, taikaolentoja ja taikaesineitä. Jaa tietosi!!!

27.1.2014

Tervetuloa Maantiede Visailuun, jossa, kuten nimestä voi jo päätellä, kisaillaan tietämyksestä maantiedon saralla. Kysyä voi vaikka, pinta-alaa asukaslukua, tai vaikka itsenäistymisvuotta tai lipun värejä.

SÄÄNNÖT:

1. Lunttaaminen on ankarasti kielletty.

28.3.2010

Elikkä nimi kertoo jo kaiken.

Säännöt

----------------------------------------------------

Tässä pitää arvata mikä on edellisen syntymäpäivä.

Myös tässä pitää sanoa kuukausi.

29.9.2009

Täälä on keskustelua kaikista sarjakuvista, mutta ei mieluiten Aku Ankasta. Kyllä Aku Ankasta saa keskustella, mutta ei mielellään.

29.4.2013

Onko täällä muita mikronationalistejä?

Mikrovaltiot ovat kuin pieniä valtioita, joita ei ole tunnustettu. Ne saattavat olla joko vakavia tai vitsillä perustettuja.

25.2.

Heissan! Olen päättänyt riskeerata elämästäni aikaa kirjoittaakseni pitkän sepustuksen tätä topicia varten, joka ei toivottavasti mene hukkaan.

Ma 14:45

Tän topiciin laitetaan jatkossa kaikki Valtiopeliin liittyvät asiat, jotka eivät ole osa itse roolausta (kartat, liput, linkit) arkistoon, sillä emmehän voi tietää, tarvitaanko niitä tulevaisuudessa.

1.10.2010

Ajattelin tehdä vaatteilekkin oman topiicin! Hausta ei löytynyt, kokeilin myös Kääkleä. Topicin voi lukottaa, jos se on tarpeellista.

Löyty kyllä sanalla muoti, mutta tässä on parempi aloitusviesti.

28.3.2016

Terrrrrvetuloa Akkarilan vauhdikkaimpaan kilpailuun! Tämän ketjun idea on varsin simppeli: arvaillaan etukäteen F1-osakilpailujen tuloksia seuraavasti:

1. Paalupaikka
-Kuljettaja oikein 5p
-Talli oikein 2p
-Paalupaikan tuonut kiertosaika, 1p lähimmämme

8.5.2008

Täällä on tarkoituksena käydä jokaisen tähän keskusteluun osllistuneen profiilissa miltä muiden prfiilit näyttävät.

Tilastot

  • Viestejä yhteensä: 985253
  • Viestiketjuja yhteensä 24690
  • Käyttäjiä yhteensä: 44566
  • Uusin käyttäjä: Käyttäjä8482