tietokoneanimaatio VS. piirretty

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

eli kumpi voittaa tietokoneanimaatio vai piirretty?

kertokaa myös että ärsyttääkö kun disneyllä suurin osa uusimmista elokuvista on tietokoneanimaatioita.

mä voin ainakin suoraan sanoo et esim. lumikki on parempi piirrettynä ku tietokoneanimaationa ja en ees pidä tietokone animaatioista ku piirretyt vaa on aina ykkösenä!

Sivut

Kommentit (40)

Vierailija

Riippuu vähä kyllä siitä oosako sen tekijät käyttää animaatio-ohjelmaansa ja että onko se alkukantainen vai uudempi.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Monet tietokoneanimaatiotkin ovat hyviä, mutta kyllä piirretyt ovat vielä ainakin edellä. Tietokoneanimaatioiden laatu ei ole niin aidon näköistä aina.

Vierailija

Piirretyt ovat minun mielestä parempia, kuin tietokoneella tehdyt animaatiot. On hienompaa nähdä piirtäjien piirtämiä hahmoja, kuin tietokoneella tehtyjä hahmoja.

___Aku Ankka___
Seuraa 
Liittynyt17.6.2008

Piirretyt voitta ihan sata nolla animaatiot, vaikka on niitä jotain hyvii animaatioitakin, esim. Dinosaurus ja Nemoa etsimässä. Mutta mielummin katson piirrettyjä ku tietsikalla tehtyjä.

Tämmöinen vanha sivujen käyttäjä joka täällä käy piipahtamassa silloin tällöin!

Vierailija

Juu piirretyt ei se Boltkaan oikein sytyttänyt. Kunnon piirretyt huumorilla höystettynä on kyllä edelleen kova sana.

Vierailija

no nemo on sellanen et se on parempi animaationa mut esim se mikää tulee play house disneyltä se mikki hiiren kerhotalo nii se on huono

Vince
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Kyllä nuo piirretyt ovat enemmän mun mieleen. On kivempi nähdä piirtäjän persoonallinen tyyli. Mutta ei ne tietokoneanimaatiotkaan aina huonoja ole, se riippuu aiheesta.

Vierailija

Tietokoneanimaatioissa on se hyvä puoli, että ne ovat paremmin toteutettu ja työstetty, mutta kallistun piirrettyjen puolelle, koska yleensä niissä tapahtuu paljon hauskempia asioita.

Vierailija

Tykkään enemmän piirretyistä, koska hahmot ovat ehkä persoonallisemman näköisiä, kuin tietsikka-animaatiossa. Esim. joku star wars, joka tuli telkkarista vähän aikaa sitten (jos se nyt oli star wars:)) siinä oli tooosi surkeen näkösiä ihmisiä. Ei näyttäny yhtään ihmisiltä, luulen että niiden olis pitäny... :D:D Siis tämä oli tietokoneella tehty...

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat