Jippes vai Barks

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Niin, että kumpi on parempi Jippes vai Barks. Mun mielestä Barks.;)

Sivut

Kommentit (36)

Vierailija

tarviiko tuota edes kysyä? ei löydy montaa joka ois erimieltä että barks on kaikkien aikojen parhaimmista piirtäjistä joka voittaa omasta mielestäni kaikki muut piirtäjät (ei välttämättä piirtotaidossa vaan siinä että hän loi ja määrittelee niin monta hahmoa että ilman niitä nykypäivän akuankka-lehti olisi täysin erilainen) jippes on todella hyvä mutta häntä ei voi mitenkään vertailla legendaan. halusitko saada vain väkisin keskustelun aihetta?

Vierailija

Sami-96 kirjoitti:Otsikkoon ei kuulu pistettä, mutta jos siinä on kysymys, kysymysmerkki tulee.<br />

Mutta Barks on parempi.<br />

Sami-96

onko tarpeellista huomautella pikku asioista. se on häiritsevää koska voi olla todellinen ankkafani vaikkei olisikaan suomen kieli perfektionisti..

Vierailija

Barks ehdottomasti. Jippesin piirrokset ovat hyvin samanlaisia kuin Barksin joten voisin sanoa, että he olivat yhtä hyviä piirtämään, mutta Barks käytännössä loi Ankkalinnan ja kaikki hahmot. Ja Barksin kässärit ovat paljon parempia. Jippeshän on piirtänytkin Barksin kässäreistä joten hänen piirrostyylinsä muistuttaa eniten Barksia. Silti Rosa on paras!

Tapsa99
Seuraa 
Liittynyt7.9.2008

Carl Barks on ehdottomasti parempi kuin Daan Jippes, koska Barkshan on luonut melkein koko Ankkauniversumin, Jippes on vaan pelkkä piirtäjä. Jippeskin on hyvä piirtäjä, muttei yhtä hyvä kuin Barks.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat