Kultaryntäys uudelleen

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Toivoisitko että kultaryntäys tulisi uudelleen, minä ainakin toivoisin.

Sivut

Kommentit (50)

Vierailija

Joo,oishan se kiva kun en osallistunut siihen viime vuonna.Mutta jos sellanen vielä tulee,aion varmaan osallistua.Siinä ei kuitenkaan tarvi vältämättä olla kultahippuja.Voisi olla esimerkiksi kolikoita tai jalokiviä.

Vierailija

olisihan se muka va koska viime ryntäyksen aikaan olin vielä aivan uusi käyttäjä ja silloin oli vielä toinen profiili joten mytyyn meni.eli kyllä ois mukava saaha.

Vierailija

Tässä olisi nyt se lupaamani palaute ylläpidolta:

{ylläpito kirjooitti: "Kiitos viestistäsi. Jos/kun sivustolle tulee uusi Kultaryntäys tai mikä tahansa muu ryntäys, kerromme siitä kyllä aivan varmasti kaikille sivuston käyttäjille."}

Eli siinä on siis ylläpidon palaute. Täytyy kyllä sanoa, että tuosta on vaikea sanoa mitään varmaa. Mutta samalla joten tuo "jos/kun" antaa pientä vihjettä tai toivoa siitä, että joskus hamassa tulevaisuudessa olisi jotain tulossa. Mutta tämä on VAIN MINUN PÄÄTELMÄNI, eli mitään varmaa tietoa ei ole. Varmaa tuntuukin olevan lähinnä vain se, että mitään varmaa asian suhteen ei ole.

Vierailija

Eipä ole vielä kuulunut sitä vastausta ylläpidolta, josta puhuin. Mutta eiköhän tuo viimeistään viikon päästä ole vastaus tullut...? :^)

Vierailija

Kyllä, uusi kultaryntäys, mikä teillä kestää, ylläpito/toimitus? Sitähän on vihjattu uutta ryntäystä monta kertaa, joten voisivat kyllä väsätä uuden.

Vierailija

Lähetin juuri äsken ylläpidolle palautetta tästä aiheesta, että onko siis tulossa uutta kultaryntäystä tai muuta vastaavaa. Ilmoitan heti kun he vastaavat, ja että mitä he vastaavat.

Mutta epäilen vähän, että sellaista ei olisi tulossa.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Tottakai, pari viikkoa sitten etsin Googlesta jotakin Kultaryntäys-nimellä, niin löysin jonkun, että "Kultaryntäys alkaa"-jutun, mutta se olikin sitten se viime vuoden juttu. Kultaryntäys on mukava.

Vierailija

Minun mielestä kultaryntäyksessä ei välttämättä tarvis etsiä kultahippuja vaan juoni voisi olla niin että siinä etsittäis kultakolikoita.

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat