kellä on aku ankan taskukirja numero 54 mikki panee tuulemaan

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

mulla on. niitä saa melkee joka divarista ja kirppu torilta.

Kommentit (13)

Vierailija

Oisit kirjoittanut tämän henna_duckin "Onko sulla-topicciin" Se on ollut etusivulla jo kauan ja olisit varmasti huomannut sen kun oisit katsonut tarkasti.

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Mieluummin olisi vain ihan hyvin voinut tehdä keskustelun, jossa yleistä keskustelua tuosta taskukirjasta. Myöskään tuplapostaus ei ole suositeltavaa, toisin kuin alussa teit. Tulisi aika monta keskustelua jos kaikista mahdollisista julkaisuista tehtäisi omansa. No, ei siinä mitään, jos vaikka kaikista Taskukirjoista olisi keskustelu, jos ne vain olisi tehty kunnolla, ja otsikko olisi kunnollinen, esim. "Aku Ankan Taskukirja 53: Mikki panee tuulemaan". Nämä "Onko sinulla sitä ja tätä"-keskustelut eivät ole oikein toimivia, niihin kun ei saa kunnon kommenttia pistettyä.

Niin, ensinnäkin tuo Mikki panee tuulemaan on taskukirja numero 53, eikä 54, joka on Selvät sävelet. Vähän huomiota tuon otsikonkin ja ylipäätään keskustelunkin tekemiseen. Tuon ajan taskarit olivat lähes poikkeuksetta huippulaatuisia. Samat mahtitekijät pyörivät tekijöinä. Tuon taskukirjan kaikki sarjat olivat todella hyviä kannesta alkaen, mutta kaksi tarinaa oli ylitse muiden.

Toinen niistä on todella tunnettujen huipputekijöiden tekemä. Käsikirjoittajana itse italian käsikirjoitusmestari Guido Martina. Piirroksista huolehtii Romano Scarpa, ja tussaajina Giorgio Cavazzano ja Sandro Zemolin. Mahtava käsikirjoitus, jännitystä siinä on, ja mitä muutakaan voisi odottaa Martinan tuon ajan käsikirjoituksilta. Piirrokset klassista Scarpaa. Mahtava sarja kertakaikkiaan.

Sitten vielä tämä toinen sarja. Käsikirjoittajana sama kuin edellisessäkin, Guido Martina, joka on yksi parhaista käsikirjoittajista. Piirtäjänä hieman tuntemattomampi Luciano Capitanio, jolla on kuitenkin hyvä, ja vähän erotettavampi piirrostyyli, kuin useammilla italialaisilla.

Hyvä taskukirja kerta kaikkiaan.

Vierailija

Ei ole, mutta tällaset eivät ansaitsisi omaa topiccia, vaan voisi laittaa johonkin muuhun. No, huomaan, että olet suh´koht uusi käyttäjä, joten et varmasti tiennyt.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat