Limu vai Energiajuoma?

Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Kummista pidätte enemmän?

Minä juon vaan limua koska energiajuomissa on ties mitä aineita ja eikä ne ole kovin hyviäkään:):)

Sivut

Kommentit (59)

Vierailija

En ole koskaan juonut mitään energiajuomia, koska ne ovat lapsille haitallisia. Limu on ehdottomasti parempi vaihtoehto, vaikka sekin on epäterveellistä. Limua ei kannata juoda liikaa, siitä saa sokerihumalan ja huonolla harjauksella reikiä hampaisiin...

Mutta meillä kyllä juodaan ihan normaalia Coca Colaa ja Pepsiä, ei mitään lighta, zeroa tai maxia...

Vaa_ri
Seuraa 
Liittynyt7.4.2009

Onhan siitä ollut puhetta miten epäterveellisiä energiajuomat ovat, varsinkin lapsille, vaikkei limukaan mitään vitamiinia ole. Monia energiajuomia olen aikanaan kokeillut, ja aika samalle ne yleisesti maistuivat, eivät mitenkään hyvälle. Urheilujuomat ovatkin toinen juttu ja niitä tulee juotua kesähelteellä pihahommissa ja tietysti urheillessa. Limpparia juon kuitenkin yleisemmin.

Vierailija

limukka totta kai. oon kyl maistanu energiajuomaa, enkä väitä että se olis ihan oksettavaa mutta limu on vähemmän epäterveellistä.

Vierailija

Ehdottomasti limu, lähinnä samat perustelut kui him-fanill, mut viel lisäisin et on tutkittu että molo pienenee niist:(

Vierailija

Vaieka kysymys sillä juon molempia. Limsaa tulee kulutettua kuitenkin enemmän. Monesti ostan kuitenkin Euroshopper energiajuomaa, koska sitä saa eurolla puoli litraa. Saman verran limsaa maksaa 50 snt enemmän.

Vierailija

En ole edes ikinä maistanut energiajuomaa, enkä aijo vielä maistaakkaan! En tarvitse sitä mihinkään! Koska saan kaiken tarvittavan energian ratsastuksesta, liikunnasta, musiikista ja shoppailusta. ;P

Vierailija

En pidä hirveästi energiajuomista, jo olen vain kerran ostanut yhden pullollisen ED:iä, ja kavereilta olen saanut hörppyjä. Eli pidän paljon enemmän limsasta, kuin energiajuomista.

Af1 kirjoitti:Vesi..

Reps:D

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat