carl on paras vai onko?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Kyllä hän minun mielestäni on ykkös sijalla, mutta onko muita mielipiteitä?

Sivut

Kommentit (16)

Vierailija

Onhan hän hyvä, mutta pidän enemmän Rosasta. Piirtäjien mieluisuusjärjestys on tässä:

1) Don Rosa

2) Carl Barks (<----)

3) Vicar

4) Bas Hyemans

5) Kari Korhonen...

PS. Huomaan, että olet uusi käyttäjä, eli tässä sinulle vinkki: "Älä enää tee tämmöisiä kekskusteluja, koska näitä on jo tusinoittain."

Vierailija

Ei minun mielestäni. Listani-->

1.Don Rosa

2.Cavazzano

3.Barks(pudonnut 2 sijalta)

4.Vicar

5.Korhonen.

Tämä lista muuttuu sitten suunnilleen aina kun luen akkaria,kuten olen parissa keskustelussa jo sanonut.

Vierailija

Barks on "esi-isä" Akkarille, erittäin hyvä, mutta pidän Rosan piirroksista enemmän.

Top kaksi:

1.Don rosa

2.Carl Barks

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Samppa ehtikin jo sanoa, että näitä ei enää tarvitsisi. Carl kirjoitetaan isolla alkukirjaimella, onhan se erisnimi, huomaa se. Näitä "Carl Barks on paras!!"-keskusteluita on monissa muodoissa, yhteensä tusinoittain. Niitä on aivan liikaa, ja se ei ole tarkoitus. Yksi keskustelu Carl Barksista riittäisi aivan mainiosti.

Kyllä Carl on ehdottomasti ylitse muiden. Barksilla on unohtumattomia sarjakuvklassikoita, joista suurin osa on 1950-luvulta, joka oli Barksin sarjakuvien kulta-aikaa. Esimerkiksi lempisarjani "Takaisin Klondikeen" (Back to the Klondike) on vuodelta 1952. Unohtumaton juoni, jossa Roope menee löperöksi Kultu Kimallusta kohtaan ja mahtavat piirrokset. Jo varhaiset Barksin sarjat olivat mahtavaa luettavaa.

Barks loi uransa aikana kamalasti hahmoja ja kehititti Ankkauniversumia kamalasti eteenpäin. Ankkalinna, Roope Ankka, Pelle Peloton, Milla Magia, Karhukopla, Kroisos Pennonen ja monet muut hänen luomat asiat ovat hyvä näyttö Barksin taidoista.

Vierailija

Ei Barks ole tarpeeksi hyvä ohittamaan suurta Don Rosaa. (No jaa onhan Barks melkein yhtä hyvä)

1.Don Rosa

2.Carl Barks

3.Kari Korhonen

4.Vicar

5.May Heymans

6.Bas Heymans

Joo ja Jomppa99 vaikka monet kutsuvatkin Samia "nipottajaksi" nämä "nipottajat" ovat minun mielestäni tällä hetkellä tarpeellisia muttaa eivät enään sen jälkeen kun tänne tulevat nämä meidän kaipaamamme moderaattorit.Itseäni eivät nämä niin kutsutu "nipottajat" haittaa.

Vierailija

Barks on mainio piirtäjä, mutta ei kyllä paras. Hän on toiseksi paras. Parhaana piirtäjänä majailee Vicar, jonka piirrostyyli on hyvin samantapainen kuin Barksinkin, mutat eläväisempi. Barks on tosi hyvä.

Sami-96

Vierailija

eikö teillä valittajilla ole muuta tekemistä ku käydä valittamassa mulle mä en kestä mutta hyvä niille ketkä ei valittanu tällä kertaa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat