Vähentääkö Don Rosa piirtämistä?

Seuraa 
Liittynyt9.6.2008

Onko totta että Don Rosa on vähentänyt piirtämistään, koska hän kertoi silloin syksyllä kun oli suomessa Aamu-Tv:n haastattelussa, että hänen toisessa silmässään on jotain vikaa ja sen vuoksi hänen tarinoitaan ei nähtäisi enää niin paljoa?

Sivut

Kommentit (20)

Vierailija

Kesäkuussa 2008 Rosa ilmoitti lopettaneensa Disney-sarjakuvien tekemisen. Ilmoitus oli odotettu, sillä Rosa ei ole piirtänyt uusia Disney-sarjakuvia vuoden 2005 jälkeen. Lopettamisen syiksi Rosa kertoi palkkakiistan julkaisijan kanssa, vakavan silmäsairautensa sekä jatkuvat ongelmat tekijänoikeuksien ja lisenssimaksujen kanssa. Joten tälleen, mutta Rosalta voi tulla vielä joitakin sarjoja joita ei ole suomennettu. Niitä on.

Asia on harmi sillä Don Rosa on paras, ja olenkin iloinen että olen tavannut hänet ja kätellyt. :D

Vierailija

En itse ole kuullut tuosta jutusta mitään, mutta onhan se harmi aina kun joku hyvä piirtäjä lopettaa. itse olen hänet tavannut ja kätellyt myös.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Don Rosa tosiaan syksyllä kertoi, että tuskin enää uusia tarinoita tulee tekemään. Harmittavaa varmasti Don Rosa-faneille (kertoi muuten Huomenta-Suomessa sen).

Vierailija

Don rosa ei ole pelkästään vähentänyt vaan kokonaan lopettanut eikä aio koskaan palata tauoltaan omien sanojen sa mukaan.

http://www.perunamaa.net/donrosa/Uutiset_lakko.shtml <--- tuo on jo vanhempi uutinen

http://www.akuankka.fi/akupedia/artikkeli?p_p_id=akupediaArticle_WAR_aku... <------------- Selatkaa tota vähän.

http://www.kvaak.fi/keskustelu/index.php?topic=5142.msg207751 <--keskustelua jos kiinnostaa.

http://fi.wikipedia.org/wiki/Don_Rosa#Vet.C3.A4ytyminen_el.C3.A4kkeelle <--------- Selakkaa tuolta niin näette tekstit eläkkeestä mutta ne kuulivat kumminkin näin: Kesäkuussa 2008 Rosa ilmoitti lopettaneensa Disney-sarjakuvien tekemisen. Ilmoitus oli odotettu, sillä Rosa ei ole piirtänyt uusia Disney-sarjakuvia vuoden 2005 jälkeen. Lopettamisen syiksi Rosa kertoi palkkakiistan julkaisijan kanssa, vakavan silmäsairautensa sekä jatkuvat ongelmat tekijänoikeuksien ja lisenssimaksujen kanssa.

Kroope
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

djlordi kirjoitti:Don Rosa tosiaan syksyllä kertoi, että tuskin enää uusia tarinoita tulee tekemään. Harmittavaa varmasti Don Rosa-faneille (kertoi muuten Huomenta-Suomessa sen).

Totta. Don Rosa on valitettavasti lopettanut piirtämisen. :s

Kysymysmerkki-Roope - lyhemmin vaan Kroope

Vierailija

Donald-91 kirjoitti:

djlordi kirjoitti:Don Rosa tosiaan syksyllä kertoi, että tuskin enää uusia tarinoita tulee tekemään. Harmittavaa varmasti Don Rosa-faneille (kertoi muuten Huomenta-Suomessa sen).

Olen kuullut jutun. Harmi,hyvä Ankkapiirtäjä.

Vierailija

No minä en siitä tiedä... Mutta minulle sillä ei paljoa väliä ole, kun ei hän niin hyvä piirtäjä ole.

Sami-96

Vierailija

Juu, hän on lopettanut piirtämisen kokonaan v. 2008 eli viime vuonna! Aika kauan hän piirsi, aivan niin kuin Barkskin.

Vierailija

Lisään vielä, että hän lopetti muistaakseni sen takia, että hänellä oli jotakin riitoja rahoittajien vai olikos se nyt kustantajien kanssa. En ole vrma, mutta viime vuonna hän lopetti. Harmi :( :^)

Sivut

Ketju on lukittu.

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat