Aku-fani vai kuokkavieras?

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Elikkä teidän pitää kertoa fanitatko akua vaiko käyt täällä huvin vuoksi sekä kertokaa miten paljon luet Aku Ankka-lehteä,Iines lehteä jne.

Sivut

Kommentit (27)

Salwer1st/
Seuraa 
Liittynyt6.5.2008

Olen tietysti Aku-fani, henkeen ja vereen. Hyllykin sen kertoo. Tarvitsen uuden niin nopeasti kuin mahdollista, kaikki julkaisuni eivät todellakaan enää mahdu siihen:D.

Vierailija

Olen Aku-fani. Ennen luin W.I.T.C.H. lehteä,mutta kun aloin Aku-faniksi huomasin että tuo W.I.T.C.H. maksaa enemmön kuin yksi AATK. Joten lopetin witchin lukemisen. En lue muita lehtiä kuin Akkaria.

Vierailija

AKU FANI TODELLAKIN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Vierailija

Ehdottomasti puhdasverinen Aku-fani, eikai kukaan joka ei piittaa Aku Ankasta tulisi tänne kuokkimaan..ainakaan pitkäksi aikaa. :D

Vierailija

Jones Duck... sinä et voi omistaa neljääsataa taskaria, koska taskari numero 400 ei ole vielä tullut, sillä nyt vasta on jotain 353 taskaria (luulisin).

Sitten aiheeseen, eli olen minä mielestäni kyllä Aku-fani. 5 kovakantista löytyy hyllystä, ja jotain 353 taskaria. Roope-setiäkin löytyy. Myös muutama Iines-lehti.

djlordi
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

MillaMagia8 kirjoitti:Jones Duck... sinä et voi omistaa neljääsataa taskaria, koska taskari numero 400 ei ole vielä tullut, sillä nyt vasta on jotain 353 taskaria.

Jones sanoikin, että omistaa 400 Akkaria=Aku Ankka.

Itse olen enemmän Aku-fani kuin "kuokkavieras". Muilla sivuilla voi kuokkia kyllä tarpeeksi.

Vierailija

mul on kirjotuspöytä sängyn vieressä. sen pöyän alla on hullun suuri laatikko joka on täynnä akuja. Kun teen läksyi niin jalat ei mahu kirjotuspöyän alla x)

Vierailija

Höh.. No, sanotaan sitten että olen tuosta Aku-fanin ja kuokkavieraan välistä. Olen täällä muuten vain, mutta pidän myös Akusta.

Sami-96

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat