Don Rosa: Unelmoiden Läpi Elämän

Seuraa 
Liittynyt12.11.2015

Omasta mielestä ni aivan ihana tarina. Entäpäs muista?

Jei, paras kohta on ehdottomasti loppu, kun ollaan Saluuna Rivollissa. :D

Sivut

Kommentit (33)

Akuhullu97
Seuraa 
Liittynyt18.6.2012

Rosan piirrosjäljestä en nykyään niin hirveästi tykkää, kuin ennen, toki ihan hyvä piirtäjä hän kuitenkin on. Tämä tarina on mielestäni juoneltaan melkein sitä parasta Rosaa, muutaman muun tarinan lisäksi, ja piirroksetkin sitä tavanomaista Rosaa.

Tarinassa on hauskasti toteutettu juoni, että Aku ja kumppanit matkustaisivat Roopen uneen etsimään karhukoplaa. Vaikka en tykkääkkään kauheasti Rosan piirroksista, niin jotenkin tuohon tarinaan ne kuitenkin sopivat suhteellisen hyvinkin.

O'Gilt totesi: Jei, paras kohta on ehdottomasti loppu, kun ollaan Saluuna Rivollissa.

Juu, olen samaa mieltä. Mukavasti toteutettu loppu, ja kiva että Roope pääsee tapaamaan Kultua vielä kerran, vaikkakin unessa.

Tarinalle annan arvosanaksi 9-, lähinnä juonen ansiosta.

Vierailija

Todella koskettava loppu ja muutenkin kaikinpuolin hauska ja Rosamainen sarja.Uskallan sanoa että täyden kympin sarja!

Vierailija

Loistava sarja Rosalta. Ei vedä vertoja "virallisille" elämä ja teot tarinoille, mutta mielenkiintoinen juoni. Tosin ne jotka ovat lukeneet Rosan taustat tarinasta, tietävät että idea tarinaan on tullut joltain hänen ihailijaltaan.

Vierailija

Ihan oikeasti. Luin sen JUST ÄSKEN!!! IHAN TOTTA. Tulin koneellekkin Aku Ankan sivuille vain sitä varten kun jäi semmonen aika 'tyhjä' Olo. Mutta AIVAN SUPER IHANA tarina. Varsinkin loppu kun Aku häätää muut huoneesta ja roopen silmäkulmasta valuu kyynel <3 kaunista. Ja siinä Roope Ankan elämä ja teot 2 - kirjassa (mistä sen juuri luin), se "selitys" siitä miten tarins on luotu, on minusta aika kiva. En tiedä miksi. Mutta siis täyden kympin tarina, jopa ylikin! <3<3<3<3

Vierailija

Se on maailman paras tarina. Ja aivan mahtava loppu! Aku tippuu eikä kukaan tiedä mimten uni jatkuu paitsi Roope. Mutta Aku arvasi unen Ensirakkauden.

Vierailija

Tupla loputon hyvä!Miten Don Rosa oli niin viisas että hän juuri keksi tuollaisen uuden Roopen Elämä ja teot-jatkiksen?Oli hauskaa kun Aku oli Roopen nuoruudenunissa.

Sivut

Uusimmat

Suosituimmat

Uusimmat

Suosituimmat